FRF nu a admis memoriul formaţiei Dinamo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

FRF nu a admis memoriul formaţiei Dinamo

FCSB va juca în finala Cupei României
Sport 18 Iulie 2020 / 09:14 972 accesări

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a respins memoriul formaţiei Dinamo privind dreptul de joc al portarului Andrei Vlad, de la FCSB, în meciul tur din semifinalele Cupei României, scor 0-3. FCSB a câştigat şi meciul retur, de pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

„În temeiul art. 83.10.1 din RD al FRF coroborat cu art. 25 din ROAF rap. la art. 3 C.pr. civ. admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a Secretarului General al FRF invocată din oficiu. Respinge sesizarea Secretarului General al FRF, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă”, se arată în motivarea Comisiei de Disciplină.

Conform Regulamentului Disciplinar, cartonaşele galbene sunt anulate înaintea sferturilor de finală, iar potrivit ROAF, avertismentele sunt anulate înaintea optimilor de finală. Andrei Vlad a primit cartonaş galben şi în optimi şi în sferturi.

Directorul sportiv al echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că formaţia bucureşteană va apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), după decizia FRF.

Finala Cupei României este programată miercuri, 22 iulie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, de la ora 20.00, între FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe.

Taguri articol


12