Gala Superkombat din China, la concurență cu meciul Mayweather - McGregor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La 26 august, la Shenzen

Gala Superkombat din China, la concurență cu meciul Mayweather - McGregor

Sport 18 August 2017 / 17:14 1120 accesări

Eduard Irimia, preşedintele Superkombat: „Alex Filip și Eduard Chelariu vor avea adversari redutabili din China”

Eduard Irimia, preşedintele Superkombat: „Alex Filip și Eduard Chelariu vor avea adversari redutabili din China”

Doi sportivi constănțeni, Alexandru Filip și Eduard Chelariu, vor evolua, la 26 august, în cadrul promoției Superkombat, care programează în China, la Shenzen, o gală ce se anunță deosebit de spectaculoasă. În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc vineri după-amiază la Constanța, la Lake View Center, preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a prezentat această gală: „Am dorit să organizăm un eveniment la Mamaia în această vară, dar a apărut această oportunitate foarte mare la nivel internațional. În cadrul transmisiunii TV vor exista două spoturi cu titlu gratuit pentru stațiunea Mamaia, pentru a promova litoralul românesc. Promoția din China este foarte puternică, cu luptători valoroși, gala anunță confruntări puternice, iar Alex Filip și Eduard Chelariu vor avea adversari redutabili din China. Vrem să revenim la anul cu un eveniment similar în Constanța. Mulțumim orașului Constanța și Asociației Litoral - Delta Dunării pentru că putem continua parteneriatul prin care sprijinim sportivii constănțeni”.

Vicepreşedintele ALDD, Corina Martin, așteaptă o comportare meritorie a luptătorilor de la țărmul mării: „Superkombat s-a asociat cu o destinație turistică, Mamaia, România. Avem foarte multe parteneriate pe latură sportivă și încercăm să punem în valoare sportivii constănțeni. Sunt mândră de faptul că Alex și Edi ne vor reprezenta în China”.

Alex Filip este conștient de dificultatea întâlnirii cu un luptător chinez, dar este pregătit pentru o nouă provocare: „Este o onoare să reprezint România și Constanța în gala Superkombat din China. Anul trecut am luptat în Puerto Rico și acum cred că va fi o experiență la fel de interesantă. Vom avea adversari puternici, la un nivel foarte înalt. Le mulțumim celor care ne sprijină”.12