Gaze la Limanu, 2 Mai şi Vama Veche!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Gaze la Limanu, 2 Mai şi Vama Veche!
Administrație 09 Iunie 2019 / 18:34 1520 accesări 1 comentariu

Luni, 10 iunie, demarează lucrările de înfiinţare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale. Potrivit proiectului asumat de către Primăria Limanu, reţeaua va avea 45 de km şi va asigura gaze naturale pentru satele Limanu, 2 Mai şi Vama Veche. Lucrările vor începe luni, 10 iunie, iar timpul de execuţie pentru noua reţea este de 2 ani. „Este o realizare uriaăş! Au fost eforturi majore, dar suntem o echipă de profesionişti şi ne-am respectat angajamentul luat în faţa comunităţii locale. Cele 3 sate vor fi racordate la reţeaua naţională de gaze naturale, iar comuna Limanu nu va mai fi izolată din punct de vedere al utilităţilor. În paralel cu aceste lucrări, vom demara şi proiectul de asfaltare a străzilor comunei Limanu, astfel încăt, într-o perioada relativ scurtă, oamenii vor avea condiţii de trai adaptate secolului nostru”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu – primarul comunei Limanu, într-o informare primită la redacţie.

Valoarea totală a lucrărilor de înfiinţare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale este de 5.756.683 lei, iar comuna Limanu asigură o cofinanţare de 35%.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Bumerangul 08:20:06 / 10 Iunie 2019
Plata

Primarii care nu au adus gazele in localitatile lor trebuie sa fie in puscarie. Din cauza lor s-au taiat paduri intregi in 29 ani, clima a luat-o razna, nu mai zic de inundatii.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 1.007 secunde