Geoană: sunt tot mai aproape de o decizie cu privire la revenirea mea în politica românească

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Geoană: sunt tot mai aproape de o decizie cu privire la revenirea mea în politica românească

Politică 02 Iunie 2024 / 17:37 653 accesări

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Botoşani, că este "tot mai aproape de a lua o decizie" cu privire la revenirea sa în politica românească şi la o eventuală candidatură la Preşedinţia României.

Geoană a fost întrebat de public dacă va candida la prezidenţiale, iar răspunsul său a fost că este din ce în ce mai aproape de luarea unei astfel de decizii.

"Sunt tot mai aproape de o decizie şi nu vă ascund faptul că, mergând în ţară şi vorbind cu diaspora românească atât de mare şi de importantă, într-un fel mă încarc cu aşteptările, cu speranţele şi cu grijile oamenilor, dar ştiţi bine că am şi obligaţii profesionale la NATO şi atâta vreme cât sunt la NATO nu pot să fac niciun anunţ şi niciun pas decisiv, pentru că nu ar fi corect faţă de organizaţia pe care o reprezint.

Răspunsul meu, care sper să fie un răspuns care să vă dea un pic de încredere, este acela că sunt tot mai aproape de momentul în care voi lua o decizie cu privire la eventuala mea revenire în politica românească", a precizat Mircea Geoană.Ştiri recomandate

12