Gheorghe Hagi, desemnat cel mai bun antrenor, de către Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gheorghe Hagi, desemnat cel mai bun antrenor, de către Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori

Sport 11 Februarie 2024 / 11:59 568 accesări
Foto: facebook, Farul Constanța

Foto: facebook, Farul Constanța

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) și-a desemnat, ieri, laureații sezonului 2022-2023.

La finele unui campionat fabulos, în care și-a condus echipa, Farul Constanța, spre câștigarea titlului de campioană,Gheorghe Hagi a fost desemnat cel mai bun antrenor din România.

Sub comanda managerului tehnic Gheorghe Hagi, Farul nu numai că a devenit campioană, dar s-a impus după ce a dominat autoritar campionatul, fiind pe primul loc în clasament în 34 din cele 40 de etape, scrie site-ul oficial al Farului.

Managerul tehnic Gheorghe Hagi a mai fost desemnat cel mai bun antrenor român în 2015 și 2017, iar în 2019 Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) l-a desemnat de asemenea cel mai bun antrenor al campionatului.

Tot în cadrul premiilor AFAN, cel mai bun jucător U21 a fost votat Adrian Mazilu, iar cea mai bună jucătoare din Liga 2 feminin a fost aleasă Andreea Laiu (Farul).

În echipa ideală a sezonului 2022-2023 au fost aleși trei jucători care au contribuit la câștigarea campionatului de către Farul: Ionuț Larie, Denis Alibec și Louis Munteanu.

Premiile AFAN au fost acordate în baza voturilor exprimate de fotbaliştii şi antrenorii din primele trei ligi ale României.Ştiri recomandate

12