Gheorghe Hagi: eu nu vreau cadouri, știu că totul în viață se obține prin muncă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gheorghe Hagi: eu nu vreau cadouri, știu că totul în viață se obține prin muncă

Sport 03 Februarie 2024 / 20:18 672 accesări

Farul Constanța va juca luni seară, de la ora 20:00, în deplasare, pe terenul celor de la FCSB, într-un meci contând pentru a 24-a etapă a SuperLigii.

Managerul tehnic Gheorghe Hagi a oferit, în cadrul unei conferințe de presă, câteva declarații înaintea meciului din deplasare cu FCSB.

“Am avut începutul de an cu meciuri foarte grele. Două le-am trecut foarte bine, am câştigat. Am arătat că suntem în formă, suntem pe un drum bun. Vine al treilea meci cu un adversar la fel de puternic, la fel de tehnic. Trebuie să participăm la ambele faze, trebuie să dăm tot ce avem noi mai bun, trebuie să credem în ce facem şi să avem curaj”, a declarat Hagi.

Tehnicianul constănțenilor a spus că nu-și dorește să obțină cele 3 puncte decât meritat, neavând nevoie de cadouri de ziua lui, pentru că nu îi plac.

"Farul e un club de tradiție, care are mulți ani. Respectăm, suntem încă departe față de cluburile care au tradiție foarte mare în a câștiga, a fi câștigători. E greu să câștigi imediat acest respect.

Mie nu îmi plac cadourile.Puneți întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, știu că totul în viață se obține prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine și o să facem. Restul, mie îmi place să muncesc și să fac cât mai bine", a mai adăugat tehnicianul.

FCSB se află pe primul loc în campionat cu 50 de puncte.Ştiri recomandate

12