Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Echipa națională are nevoie de sprijin”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Echipa națională are nevoie de sprijin”

Sport 19 Octombrie 2019 / 20:29 565 accesări
Gheorghe Hagi: „Personal, rog media să fie mai tolerantă măcar în aceste momente”

Gheorghe Hagi: „Personal, rog media să fie mai tolerantă măcar în aceste momente”

Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, și-a exprimat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, opinia personală cu privire la modul în care a fost dezbătut subiectul echipei naționale în ultimele zile, după partidele cu Insulele Feroe şi Norvegia, din preliminariile EURO 2020.

Gică Hagi consideră că tricolorii şi selecţionerul Cosmin Contra au nevoie de susţinere atât timp cât şansele de calificare la turneul final de anul viitor mai există.

„Nu este bine pentru fotbalul românesc. Suntem negativi în momente cheie în care echipa naționala are nevoie de suport, de ajutor, de sprijin. Pentru că se joacă o calificare la un Campionat European. S-a creat o presiune enormă vis-a-vis de acești jucători, de antrenor, de staff, exagerând. Încă nu suntem conștienți de importanța meciurilor cu Suedia și Spania și trebuie măcar cu gândurile noastre să susținem echipa. Și așa suntem departe de nivelul cel mai înalt și parcă ne vrem răul singuri. Personal, rog media să fie mai tolerantă măcar în aceste momente. Același lucru și din partea specialiștilor, a colegilor mei, a celor cărora le place să vorbească. Trebuie cunoscut lucrul fundamental: obiectivul. Să aveți mult mai multă răbdare până se termină această campanie. Există încă două meciuri importante și când ești în fața unei calificări trebuie să fii pozitiv, să dai un spirit de unitate. Nu în ultimul rând, deși nu am vorbit despre echipa națională în ultimele douăsprezece zile, s-a scris că aș fi ‚la cuțite” cu selecționerul Cosmin Contra, fiind prezentate inclusiv declarații în acest sens”, a declarat Gică Hagi.12