Gheorghe Hagi, nominalizat pentru echipa ideală din istoria fotbalului!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mândri că suntem români!

Gheorghe Hagi, nominalizat pentru echipa ideală din istoria fotbalului!

Sport 12 Octombrie 2020 / 21:33 1037 accesări

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Site-ul oficial al FC Viitorul Constanţa a anunţat, luni seară, faptul că publicația „France Football” a inițiat un sondaj prin care un juriu format din 170 de specialiști, precum și suporterii din întreaga lume pot desemna echipa ideală din istoria fotbalului.

„Jucătorii nominalizați de reputata revistă franceză pentru a fi aleși în Dream Team-ul din istoria fotbalului nu puteau fi decât nume uriașe din cel mai mediatizat sport, fotbaliști care au scris istorie în adevăratul sens pentru echipele de club și echipele naționale !

La categoria mijlocași ofensivi, în clubul select al celor nominalizați se află și Gheorghe Hagi, considerat cel mai bun fotbalist român din toate timpurile !

Alături de cel mai valoros fotbalist român, care a îmbrăcat de 125 de ori tricoul echipei naționale, sunt alte nume celebre, precum Bobby Charlton, Roberto Baggio, Andres Iniesta, Diego Maradona, Enzo Francescoli, Ruud Gullit, Alfredo di Stefano, Raymond Kopa, Laszlo Kubala, Alessandro Mazzolo, Socrates, Pele, Michel Platini, Zico, Zidane, Ferenc Puskas, Gianni Rivera, Francesco Totti sau Juan Alberto Schiaffino”, informează www.fcviitorul.ro.

https://www.francefootball.fr/news/Ballon-d-or-dream-team-votez-pour-vos-deux-meilleurs-milieux-de-terrain-offensifs/118248912