Ghid de reîntoarcere la muncă / Când te trimite angajatorul acasă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ghid de reîntoarcere la muncă / Când te trimite angajatorul acasă

Social 19 Mai 2020 / 14:14 1094 accesări

Dacă eşti corporatist şi e timpul să te întorci la birou, să ştii că ai de respectat nişte reguli. În România sunt circa 500.000 de angajaţi din birouri care au lucrat remote în ultimele luni, iar o parte dintre aceştia se vor întoarce în curând la muncă.

După ce ne-am luat temperatura, următorul lucru pe care trebuie să îl facem este să ne dăm jos mănuşile şi masca şi după să ne spălăm pe mâini.După ce ne-am spălat pe mâini, vom lua o mască nouă şi o pereche de mănuşi curate.Este foarte important să ne şi aerisim încăperea în care lucrăm din când în când.Dezinfectăm şi spaţiul de lucru.Dezinfectăm şi celelalte obiecte”,transmite Andreea Dragoş.

Dacă ai tempreratura mai mare de 37,3, vei fi trimis acasă. Va trebui să menţii distanţarea socială de minimum 1, 5 m în toate zonele, iar în cazul conferinţelor este indicat să participi cu prioritate prin intermediul mijloacelor electronice.

Angajatorii vor delimita culoare de circulaţie pentru a evita aglomeraţia şi vor dezinfecta toate spaţiile de lucru. Iar dacă te afli într-o funcţie de conducere, eşti încurajat să stabileşti un program de lucru diferit pentru angajaţi.

Taguri articol


12