Gorghiu: Duminică noaptea vom spune cu cine facem guvernarea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gorghiu: Duminică noaptea vom spune cu cine facem guvernarea

Politică 05 Decembrie 2016 / 22:20 1067 accesări

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că liberalii vor anunţa duminică seara cu cine vor face guvernarea, susţinând că PNL va obţine la alegerile parlamentare peste 30% din opţiuni în cadrul votului direct.

''PNL va obţine un scor suficient de bun ca să facă această guvernare pe care România o doreşte. (…) La ora 23:00 – 24:00 vă voi spune cu cine facem guvernarea. (…) Nu ţine de noroc, ţine de mobilizare. (…) Nu am să vă dau un procent. (…) Va fi peste 30%, evident, din vot direct. Nici nu există o emoţie că nu ne vom mobiliza'', a spus preşedintele PNL la Realitatea TV.

Ea a adăugat că liberalii se confruntă încă cu ''două pericole''.

''Este o armă puternică absenţa la vot pentru PSD. (…) Sunt două pericole, prezenţa la vot, fiecare procent în plus de prezenţă înseamnă pentru dreapta şi Dacian Cioloş voturi în plus şi un procent mai bun'', a explicat Gorghiu.

Întrebată cum a scăzut PNL de la 45% la procentele actuale care variază în sondaje între 22 şi 30%, ea a afirmat că liberalii nu au avut niciodată 45%.

''Scorul PNL nu a fost niciodată de 40% şi ceva, a fost un scor artificial. A fost un scor pe care l-a obţinut preşedintele Klaus Iohannis'', a răspuns Gorghiu.

Taguri articol


12