Hagi, înaintea meciului cu CFR Cluj: "Trebuie să ne luptăm, să avem o atitudine bună"

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Hagi, înaintea meciului cu CFR Cluj: "Trebuie să ne luptăm, să avem o atitudine bună"

Sport 01 Martie 2024 / 17:32 698 accesări
Foto: Farul Constanța

Foto: Farul Constanța

În etapa a 29-a a Superligii 2023/2024, Farul Constanța va întâlni CFR Cluj pe teren propriu.

Managerul Gheorghe Hagi a declarat că formația sa are nevoie de cele trei puncte.

Ne dorim cele trei puncte, încercăm să facem un meci foarte bun, complet, pentru că adversarul te duce spre acest obiectiv. Sperăm să avem această capacitate, să găsim soluții, la trei zile de la celălalt meci, să fim puternici și să punem în practică principiile noastre, atât posesia, cât și presiunea, să avem reacție.

Trebuie să ne luptăm, să avem o atitudine bună și să facem un meci mai bun ca ei. Avem nevoie de puncte, de această victorie și sperăm să o obținem. Avem unele absențe, vedem ce formație vom alcătui. Am încredere că vom face un meci foarte bun, a declarat Gheorghe Hagi.

Tehnicianul a precizat că nu îi place să calculeze punctele de care mai are nevoie pentru ca echipa sa să fie sigură de calificarea în play-off-ul Superligii:

"Nu îmi place să fac socoteli privind play-off-ul. Eu ştiu că avem meci acasă şi trebuie să facem totul ca să câştigăm. Asta este mentalitatea noastră, să încercăm să luăm cele trei puncte", a adăugat Hagi.

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Adrian Mutu, a declarat și el că îşi doreşte să câştige toate cele trei puncte în meciul din deplasare cu Farul Constanţa pentru a rămâne aproape de formaţiile Rapid şi FCSB în clasamentul Superligii.

CFR Cluj s-a impus în tur, cu 3-1, dar Farul a câștigat ultimul meci de pe teren propriu, cu 1-0.

Meciul dintre CFR Cluj și Farul Constanţa are loc sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 29-a a Superligii.Ştiri recomandate

12