Halep îşi doreşte peste zece ani o familie, cu trei copii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Halep îşi doreşte peste zece ani o familie, cu trei copii

Sport 07 Ianuarie 2019 / 18:43 484 accesări

Într-un interviu acordat lui Donald McRae pentru The Guardian, tenismena constănţeană Simona Halep a vorbit despre sacrificiile făcute pentru a practica tenisul la nivel înalt, toate eforturile fiind canalizate pentru a a ajunge în top, pentru a ajunge numărul unu mondial şi pentru a câştiga un turneu de Grand Slam. „Tot ceea ce am făcut în viaţă, până acum, a fost doar pentru tenis. Nimic altceva nu a contat. Poate a fost prea mult, poate de asta am suferit. Dar acum nu mai am nicio presiune, mă simt mai uşoară, mai bine. Nu aş fi fost atât de relaxată dacă nu aş fi câştigat turneul de la Roland Garros. Mi s-a luat o mare greutate de pe umeri, M-am dedicat tenisului sută la sută de atâţia ani. Acum am câştigat un Grand Slam şi am început să mă bucur din nou de viaţă. Îmi place să ies, să-mi fac noi prieteni. Sunt mai deschisă. Înainte eram foarte concentrată doar pe tenis”, a declarat Halep, care a spus vrea să joace fără antrenor în următoarele patru luni.

Pentru Simona Halep, cel mai greu moment de anul trecut a fost după finala pierdută la Australian Open, cu daneza Caroline Wozniacki, atunci când, din cauza deshidratării, a fost transportată la spital. Iar cele mai fericite momente au fost după victoria de la Roland Garros, sportiva constănţeană îndeplinindu-şi astfel un vis mult dorit, la acest rezultat contribuind din plin şi antrenorul australian Darren Cahill. Halep a povestit şi despre operaţia de micşorare a sânilor de la vârsta de 18 ani, despte noile talente ale tenisului din România pe care încearcă să le sprijine în drumul spre ,area performanţă, dar şi despre echipa feminină de hochei pe gheaţă pe care o susţine.

The Guardian a notat că Simona Halep este motivată pentru a obţine rezultate notabile, iar în plan personal are o dorinţă: „Venind din Constanţa, de nicăieri, şi devenind cea mai bună, este imens pentru România şi pentru mine. Acum mi-ar plăcea să fiu mai bună la Fed Cup, să visăm la titlu, şi la Jocurile Olimpice din 2020. Mai vreau un titlu de Grand Slam şi să termin iar pe primul lor. Dar nu pun presiune. Mai am câţiva ani de tenis şi apoi vreau să fiu mai bună în alte domenii. Peste zece ani mi-ar plăcea să am trei copii, o familie minunată şi să fiu în afara tenisului - ştiind că am dat totul”.12