Halep joacă marți seară, la Washington

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Halep joacă marți seară, la Washington

Sport 01 August 2017 / 14:55 488 accesări
Simona Halep este principala favorită în turneul de la Washington

Simona Halep este principala favorită în turneul de la Washington

În primul tur al turneului WTA de la Washington, constănțeanca Simona Halep, locul 2 WTA, o va întâlni marți seară, de la ora 20.50, în primul tur, pe Sloane Stephens (SUA, 957 WTA). Halep participă în premieră la turneul american, fiind principala favorită. Halep și Stephens au primit câte un wild-card din partea organizatorilor turneului dotat cu premii în valoare de 226.000 de dolari.

Meciul dintre Halep şi Stephens va deschide ziua de tenis pe arena centrală de la „Rock Creek Tennis Center”. Halep a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va juca la turneul de la Washington, competiţie de categorie inferioară, deoarece a fost refuzată de organizatorii turneului de a Stanford, turneu de categorie Premier. Competiţiile de la Washington şi Stanford se desfăşoară în această săptămână.

„Sunt prima dată la Washington şi mă simt bine aici. Am ales acest turneu pentru că am cerut wildcard-uri la Stanford şi Washington, iar Stanford a spus „Nu”, iar Washington a spus „Da”, a declarat Halep.

La Stanford, turneu dotat cu premii totale în valoare de 711.000 de dolari, Maria Șarapova a fost acceptată de organizatori, mai primind wild-card-uri Petra Kvitova (Cehia) şi Claire Liu, o tenismenă din Statele Unite ale Americii în vârstă de 17 ani care conduce în clasamentul mondial rezervat junioarelor.

La turneul de Washington, alături de Halep, au mai primit wild-card-uri Sloane Stephens şi Bianca Andreescu, o jucătoare canadiană de origine română.

Tot marți, în primul tur de la Washington, de la ora 21.00, iar Patricia Țig (134 WTA) o va înfrunta pe Heather Watson (Marea Britanie, 75 WTA), iar în noaptea de marți spre miercuri, de la ora 2.00, va avea loc și partida dintre Monica Niculescu (57 WTA, favorită nr. 6) și Nao Hibino (Japonia, 72 WTA).12