Halep s-a impus la Praga şi a sărbătorit într-un mod special câştigarea trofeului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Halep s-a impus la Praga şi a sărbătorit într-un mod special câştigarea trofeului

Sport 16 August 2020 / 23:44 1332 accesări
Simona Halep a sărit îmbrăcată în apele râului Vltava (Sursa foto: Facebook Simona Halep)

Simona Halep a sărit îmbrăcată în apele râului Vltava (Sursa foto: Facebook Simona Halep)

Tenismena constănţeană Simona Halep (locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1) a câştigat, duminică, finala turneului de categorie WTA Internaţional de la Praga, dotat cu premii în valoare totală de 275.000 de dolari. În ultimul act, Halep a învins-o pe Elise Mertens (Belgia, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3), cu scorul de 6-2, 7-5, după o oră şi 33 de minute de joc. Pentru succesul de la Praga, Simona Halep va primi un cec în valoare de 25.000 de dolari şi 280 de puncte WTA.

A fost primul turneu la care a participat sportiva de la ţărmul mării, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus. Halep şi-a trecut în palmares al 21-lea trofeu cucerit în cariera sa şi al doilea din acest an.

După ce a câştigat turneul de categorie WTA International de la Praga Simona Halep a sărit îmbrăcată în apele râului Vltava. „Am promis ieri că voi sări dacă o să câştig, deci...”, a explicat Halep. TK Sparta, clubul care a găzduit turneul din Cehia, se află chiar pe malul râului Vltava.

„Vă mulţumesc pentru tot. A fost o săptămână grozavă. Vreau să le mulţumesc celor de la WTA şi tuturor sponsorilor, preşedintelui federaţiei, pentru că aţi făcut acest turneu posibil. După o atât de lungă pauză, a fost cu adevărat plăcut să simt din nou senzaţia de a fi pe teren. Sunt fericită că am reuşit să câştig acest turneu. Am mai fost la Praga cu aproximativ cincisprezece ani în urmă, dar nu-mi mai amintesc foarte bine cum a fost fost. Dar m-am simţit grozav şi mi-a plăcut. Sper să revin în viitor aici”, a declarat Halep, la festivitatea de încheiere a turneului.

Taguri articol


12