Halloween pe Stația Spațială Internațională: Costumul de astronaut nu este o opțiune

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Halloween pe Stația Spațială Internațională: Costumul de astronaut nu este o opțiune
Ştiință 01 Noiembrie 2017 / 08:53 783 accesări 1 comentariu

Costumele de Minion, Spiderman sau o versiune mai ''blândă'' a lui Wolverine au ajuns marți pe Stația Spațială Internațională (SSI), unde astronauții și-au schimbat obișnuitele lor combinezoane cu reprezentări ale personajelor preferate pentru sărbătoarea de Halloween, relatează EFE. "Nimeni nu vrea să fie astronaut de Halloween", notează Agenția Spațială Europeană (ESA) alături de o poză în care apar cei șase ocupanți ai SSI deghizați în aceste personaje. Echipajul vrea "să se alăture copiilor din întreaga lume în această zi specială în care poți să fii cine dorești", a scris pe Twitter "tata Minion" Randy Bresnik, care crede cu tărie că poartă cel mai frumos costum din lume, deoarece copiii săi l-au ales special pentru el. La fel de mulțumit se declară și italianul Paolo Nespoli, transformat pentru câteva ore în Omul Păianjen. "Acum, când pot într-adevăr să merg pe tavan (datorită lipsei gravitației), pot fi în sfârșit ceea ce eram menit să fiu... Spiderman! Happy #Halloween!", scrie el pe aceeași rețea de socializare. Astronautul american Mark T. Vande a decis să îmbrace o versiune mai ''blândă'' a personajului Wolverine, schimbând ghearele cu lingurițe, pentru că în spațiu sunt interzise obiectele ascuțite, dezvăluie compatriotul său, Bresnik. Ceilalți membri ai echipajului au preferat să îmbrace tricouri reprezentând figura diabolică a unui dovleac, în cazul americanului Joseph M. Acaba; sau o imagine a Sfântului Gheorghe luptând cu balaurul, în cazul cosmonautului rus Serguei Riazanski; în schimb, compatriotul său Alexandr Misurkin s-a deghizat în maimuță spațială.

Loading...

1 comentariu

U 09:49:54 / 01 Noiembrie 2017
Halloween !

Creștinii ortodocși fiind încreștinați, adică botezați, îl au pe HRISTOS, nu au nevoie de sarsailă, de dracul ! Ca să slujești la doi domni, înseamnă ca să fi duplicitar, creștinii ortodocși, nu au nevoie de duplicitate ci au nevoie doar de DUMNEZEU DOMNUL SAVAOT, MAICA DOMNULUI și SFINȚII BINEPLĂCUȚI LOR ! "SĂRBĂTOARILE" de import nu ne trebuiesc pentru că noi, românii avem destule sărbători, așa că cei care ați inventat "sărbătorile" lui sarsailă / dracul, păstrați-vi-le și "spalați-vă cu ele pe cap ! "

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2317 secunde