HCDS, înfrângere la două goluri la Magdeburg

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin / Cupa EHF: SC MAGDEBURG - HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA 27-25

HCDS, înfrângere la două goluri la Magdeburg

Sport 19 Noiembrie 2017 / 18:01 2430 accesări
Portarul Dane Sijan a avut 19 intervenții salvatoare în partida de duminică

Portarul Dane Sijan a avut 19 intervenții salvatoare în partida de duminică

HC Dobrogea Sud Constanța a disputat duminică, în deplasare, partida cu SC Magdeburg, din prima manșă a celui de-al treilea tur preliminar al Cupei EHF la handbal masculin. Întâlnirea a fost una extrem de echilibrată, iar la finalul meciului scorul a fost favorabil gazdelor, 27-25, după ce la pauză tot echipa germană a condus cu 13-10. Handbaliștii antrenați de Sandu Iacob și Marko Isakovic au evoluat foarte bine și păstrează șanse de calificare în grupele Cupei EHF în urma acestui rezultat. Golurile formației constănțene au fost reușite de Buricea 5, Crnoglavac 5 (1x7m), Nistor 4, Malinovic 3, Cutura 2, Rakcevic 2, Vujovic 2, Toma 1 și Soare 1. Sijan a avut 19 intervenții salvatoare, iar Mitrevski a apărat o lovitură de la 7 metri.

În prima repriză, după ce SCM a înscris primele două goluri, HCDS a marcat de trei ori consecutiv și a preluat conducerea, 3-2. Echipa constănțeană a condus cu un gol până la scorul de 7-6, în minutul 20, gazdele revenind până la pauză pentru a se desprinde la trei goluri, 13-10. Repriza a doua a început favorabil pentru formația germană, care s-a distanțat pentru prima oară la cinci goluri pe tabela de marcaj, scor 16-11. Dirijați de pe margine de Sandu Iacob, handbaliștii constănțeni nu au cedat și nu au permis adversarilor să își mărească avantajul, revenind la un singur gol, scor 16-17. Magdeburg a forțat și a mai condus cu patru goluri, 22-18, 24-20, 26-22, dar pe final HCDS a jucat foarte bine și a redus din diferență, cedând la două goluri, scor 25-27.

O înfrângere dătătoare de speranțe pentru suporterii constănțeni, care vor putea urmări evoluția favoriților pe teren propriu în returul programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa.

Citește și

Momentul adevărului pentru HC Dobrogea Sud12