Hillary Clinton are un avans de 9 procente în fața lui Donald Trump

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Hillary Clinton are un avans de 9 procente în fața lui Donald Trump

19 Octombrie 2016 / 12:49 358 accesări

Înaintea ultimei dezbateri prezidențiale, sondajele arată o creștere puternică a susținerii populare pentru Hillary Clinton, care a câștigat un avans de 9 puncte procentuale în fața lui Donald Trump, scrie Bloomberg.

Donald Trump ar trebui să reușească o revenire istorică pentru a câștiga lupta pentru Casa Albă peste 20 de zile, în condițiile în care porțiuni semnificative din electorat îl părăsesc în favoarea candidatului democrat, potrivit Bloomberg.

Hillary Clinton are un avans de 9 puncte procentuale în sondaje, după ce a fost făcut public un video în care mai multe femei recunoșteau că Donald Trump le-a făcut avansuri sexuale nedorite.

Susținerea pentru Donald Trump, atât în rândul bărbaților, cât și în rândul celor cu o educație mai slabă, a început să scadă în ultimele zilei, o traiectorie care ar putea duce la prăbușirea masivă în sondaje pentru candidatul Republican.

"Cel mai recent sondaj arată o creștere a susținerii lui Clinton în toate grupurile demografice, inclusiv în rândurile bărbaților fără o diplomă de facultate", a spus J. Ann Selzer, care a gestionat sondajul dinaintea ultimei dezbateri de miercuri.12