Hillary Clinton promite să fie preşedintele tuturor americanilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Hillary Clinton promite să fie preşedintele tuturor americanilor

07 Noiembrie 2016 / 21:12 423 accesări

Candidatul democrat Hillary Clinton a promis că va pune capăt clivajelor produse de campania caustică şi că va fi preşedintele tuturor americanilor dacă va câştiga, în timp ce adversarul său republican, Donald Trump, a explicat că victoria sa va fi sfârşitul "sistemului corupt" condus de "proşti".
"America a ajuns la momentul de reflecţie. Trebuie să vindecăm această ţară", a declarat Hillary Clinton luni, cu o zi înaintea scrutinul prezidenţial.
Înainte de a participa la un eveniment de campanie, Hillary Clinton a afirmat: "Cred că aceste diviziuni, aceste clivaje care au fost amplificate de campania practicată de partea republicană trebuie remediate, pentru a reuşi să aducem oamenii împreună".
Cele mai recente sondaje de opinie publicate de Fox News şi ABC/Washington Post arată că Hillary Clinton ar avea un avans de 4% în faţa lui Donald Trump în preferinţele de vot, dar media din ultimele şapte zile efectuată de Institutul Real Clear Politics îi oferă un avantaj de doar 2%.
La rândul său, Donald Trump a declarat în Florida că eventuala sa victorie va marca "sfârşitul sistemului corupt" de la Washington.12