Holograf, live la „Maritimo”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În weekend

Holograf, live la „Maritimo”

Monden 02 Noiembrie 2011 / 00:00 1172 accesări

Formaţia Holograf este pregătită să susţină, în weekend, un super-concert live, la Maritimo Shopping Center! Cel mai mare mall din Constanţa găzduieşte, la fiecare final de săptămână, activităţi de divertisment pentru publicul larg, dar si pentru copii, pe o scenă special amenajată. Concertul acestei săptămâni îi va aduce în faţa constănţenilor, sâmbătă, pe Dan Bittman & co., cu un recital de zile mari, la care sunt aşteptaţi sute, poate chiar mii de fani.

Cei care doresc să participe şi la sesiunea de autografe sunt invitaţi încă de la ora 16.00, la Maritimo Shopping Center, lângă scenă. Concertul este programat să înceapă la ora 19.00, iar în deschidere vor cânta fetele de la Heaven. Intrarea la acest eveniment este liberă şi se adresează nu doar fanilor trupei Holograf, ci absolut tuturor iubitorilor de muzică şi voie bună.

Ultimul concert pe care băieţii de la Holograf l-au susţinut la Constanţa a avut loc în urmă cu o lună, într-un club de la malul mării, dar trupa este solicitată periodic de publicul numeros de aici, care îi apreciază muzica.

Istoria Holograf-ului este una lungă şi de succes, care începe în 1978 şi continuă şi în prezent. A pornit ca o trupă studenţească, însă pe parcurs, şi-a modificat componenţa, iar după 1990, a adoptat un stil de rock modern. Actuala componenţă, neschimbată de mai bine de un deceniu, îl are în frunte pe solistul Dan Bittman, alături de Edi Petroşel (tobe), Iulian Vrabete (bass), Romeo Dediu (chitară) şi Tino Furtună (clape). Ultimul lor material discografic, lansat în 2009, se intitulează „Primăvara începe cu tine”. După 12 albume şi 30 de ani de existenţă, membrii trupei declară chiar în biografia postată pe site-ul lor oficial faptul că „lucrurile sunt abia la început...”.

După concertul de la Constanţa, ei au programat un recital şi în Capitală, la exact o săptămână după evenimentul de la Maritimo Shopping Center.

Taguri articol


12