Horoscop - Află ce-ți rezervă ziua de astăzi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Horoscop - Află ce-ți rezervă ziua de astăzi!

Lifestyle 16 Octombrie 2017 / 08:16 1700 accesări

Berbec

Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ți se cere o investiție masivă de energie, de ambiție, de răbdare. Le deții pe toate, deci merită să le focalizezi pe toate în același sens, deoarece reușita va fi deplină. Nu te aștepta la un drum ușor sau scurt, ci e cale lungă până acolo unde vrei să ajungi, dar, la voința și sârguința de care dai dovadă, ești capabil de rezultate demne de toată lauda. Apucă-te chiar de azi să faci ceva în direcția dorită, pentru că e început de săptămână!

Taur

E o plăcere să muncești, pentru că te ocupi de activități pe șablonul talentelor tale. Pune-le mai bine în valoare, scoate la lumină ceea ce știi și, mai ales, ceea ce-ți place, pentru că sunt mari șanse ca o pasiune extra-profesională să devină, mai târziu, punctul de plecare al unui nou serviciu pentru tine. Merită să te gândești și la alte direcții în carieră și ce poate fi prima țintă spre care îți îndrepți gândurile dacă nu pasiunile, hobbyurile și plăcerile tale personale. Nici nu știi cum talentul tău de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid într-o sursă de venit pe termen lung.

Gemeni

Cât timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele să aștepți rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de alții mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci încearcă să faci totul cum trebuie, cum ți se cere și cum e cinstit. Vei fi foarte mulțumit să obții ceva pe căi complet legale și pe forțe proprii, fără a te simți cu musca pe căciulă în nicio direcție, cei care fac totul pe căi juste vor fi apreciați și mai ales recompensați, ca atare mergi pe drumul cel drept până la roadele meritate!

Rac

Cineva îți dă un sfat pe care merită să-l iei în considerație. Îți transmite că, în situația de față, cel mai bine e să stai pe loc, să nu faci nici un gest înainte, ori pentru că problema se va rezolva de la sine, ori încă vor mai apărea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Ține cont de sfatul împărtășit de cel de lângă tine, pentru că îți vrea binele și va fi în avantajul tău. Va veni o zi când vei descoperi efectele pozitive ale sfatului său și îi vei transmite recunoștința ta pentru felul în care a reușit să te oprească la timp să nu faci o greșeală. Stai pe loc, asta e cheia!

Leu

Nu te juca așa cu orele pe care le ai la dispoziție, pentru că fiecare minut care trece contează. Nici nu-ți dai seama când trece timpul, deci a-l risipi pe nimicuri nu e în avantajul tău. Tu ai o relație cu totul specială cu timpul, ești eficient, organizat, administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia că ai tot timpul din lume pentru a te mișca din voie. Vei ajunge în fața unui impas însă, intri în criză de timp și începi să faci gafe și regreți că nu ți-ai organizat mai bine sarcinile. Acum e deja prea tâarziu, dar înveți din toate!

Fecioara

Nu pune la suflet micile motive de supărare care mai apar la orizont. Dacă nu le dai prea multă atenție, vor dispărea de la sine, ca atare cel mai bun este umorul. Glumind pe seama veștilor tocmai aflate, luându-le cumva peste picior, vei vedea că efectele lor vor trece pe lângă tine fără să te atingă. Situația de față e prea banală ca s-o amplifici atât. Zâmbește, râzi, glumește pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai bună pentru ca efectele negative să nu se resimtă în nimic din ceea ce faci.

Balanța

Nu trece la etapa următoare a proiectului la care muncești până nu ești sigur că ai înțeles situația corect, că deții toate informațiile necesare și că sunt îndeplinite toate condițiile unei evoluții fără întrerupere. Dacă ai scăpat ceva din vedere, te vei întoarce din drum și îți va strica tot cheful și elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou dacă ești încă prins în alte activități care necesită concentrare. Ocupă-te de ele, du-le la îndeplinire cu calm și abia după ce te vei elibera complet te poți gândi și la ce vrei să faci după aceea. Nu încerca să lucrezi pe două fronturi simultan, pentru că vei da piept cu propriile tale limite și neputințe.

Scorpion

Te simți ca un copil care privește prin gard ce se întâmplă în curtea misterioasă pe lângă care treci. Tragi cu ochiul puțin să vezi ce e dincolo, dar rămâi totuși afară, nu ai cum să intri deocamdată. Ceea ce e după acel hotar te face extrem de curios, de aceea trebuie să găsești o cale să fii lăsat să intri, să fii acceptat, să ți se deschidă poarta, deci eforturile de integrare și de adaptare îți aparțin. Probabil îți dorești enorm să fii primit într-un anumit grup, un colectiv de lucru, o anume elită intelectuală, dar momentan privești din afară, visând la clipa când vei fi și tu unul de-al lor.

Săgetător

Atmosfera este relaxată și prietenoasă în jurul tău, te simți bine printre cei care îți țin companie, de parcă ați fi prieteni de-o viață. Ești apreciat pentru simpla ta prezență care face bine unui prieten care îți ducea dorul și te tot invita ba la o discuție, ba la o cafea… Aveți acum ocazia de a sta de vorbă și a recupera timpul cât nu ați fost împreună. Ar fi chiar o zi potrivită pentru a ieși undeva in oras, la o cofetărie, la o cafenea, pentru că este exact atmosfera favorabilă dialogului, distracției, socializării, deci nu refuza invitațiile.

Capricorn

E un moment bun să-ți stabilești o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv căruia îi acorzi o semnificație specială. Ești abia la început, dar tu privești deja până departe, convins că vor ieși toate ca la carte. E perfectă această atitudine optimistă și entuziastă în fața noului și așezi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur că tot ce clădești tu acum, cuvânt cu cuvânt și gând cu gând, va duce în final la o construcție demnă de mândrie și de laudă. Tu ești conștient că ceea ce stabilești acum va avea rezultatele visate și nu te abați de la planul pe care l-ai făcut cu încredere deplină în succes.

Vărsător

Cineva intervine brutal în spațiul tău personal și strică toată armonia care se instalase peste unele planuri, e un musafir nepoftit, o veste bombă, o surpriză neplăcută, dar nu trebuie să te lași copleșit de furtuna care intră în casa ta. Valul va trece, deci nu trebuie să te enervezi o dată în plus. Ai răbdare, folosește-te de toate instrumentele tale pozitive de răbdare, toleranță, diplomație, pentru a reveni la o atmosferă pașnică, așa cum îți place. Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți strice ziua cu nervii lor și nici nu fi ca ei. Rămâi calm orice ar fi!

Pești

Nu-ți propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj să țintești până departe, către un țel mai îndepărtat. Chiar dacă evoluția va fi ceva mai lentă și deloc ușoară, merită să faci acest pas, pentru că va fi un succes deplin. Ai răbdare, vâslește încet, nu pretinde rezultate imediate și nu-ți pierde încrederea nici măcar în momentele când ți se va părea că nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar că mult mai anevoios decât te-ai fi așteptat, ca atare continuă pe aceeași cale, cu încredere maximă în succesul final.

Taguri articol


12