Horoscop 20 august. Două zodii favorizate la bani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Horoscop 20 august. Două zodii favorizate la bani

Lifestyle 20 August 2018 / 09:07 876 accesări

Berbec: E posibil să câştigaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să vă permiteţi acele lucruri la care, pan-acum, nu aveaţi acces. Va puteţi întâlni omul visurilor voastre şi să legaţi o prietenie, o relaţie de dragoste, să va simţiţi şi voi împliniţi sufleteşte, după o perioada de însingurare.

Taur: Se ştie că eşti un om al trăirilor emoţionale, dar de data aceasta trebuie să demonstrezi că din războiul permanent dintre emoţie şi raţiune, tot raţiunea este cea mai tare. Chiar dacă şi sufletul tău îşi mai cere încă dreptul la linişte, la tandreţe, la răsfăţ, vei descoperi cât de bine e să laşi creierul să dicteze calea în anumite situaţii.

Gemeni: Faci echipă bună cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinţi latura raţională a acestui tandem iar celălalt e jumătatea ta emoţională. De obicei rolurile sunt exact invers, dar eşti persoana cea mai potrivită pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare şi ferme, pentru a înţelege situaţia la justa valoare, fără influenţe emoţionale, aşa cum ar face celălalt.

Rac: Nu te aştepta ca toată lumea să aplaude faptele tale, chiar dacă tu crezi la maximum în ele! Exact acele planuri care te entuziasmează pe tine mai mult sunt şi cele mai controversate de ceilalţi. Vei fi judecat, de unii injust, de alţii corect, dar nu ţine cont de etichetele pe care ţi le pun aceştia.

Leu: Poate-aveţi de gând să va luaţi altă maşină, ori să va schimbaţi casă, pentru că se va mări familia, vedeţi care sunt priorităţile. Apar proiecte noi la orizont şi o să va daţi peste cap să faceţi muncă de calitate, să primiţi aprecieri şi bani, s-aveţi pentru cheltuielile acestei perioade.

Fecioara: Singur, nu poţi repara o situaţie care te macină, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ţi se va mai părea la fel de greu! Ai pe cineva alături care pune umărul la problema ta, şi cine altcineva te înţelege şi te susţine mai bine dacă nu familia? Ajunge doar să spui ce te doare şi va sări în ajutorul tău la nevoie! Şi tu ai făcut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ţi întoarce un serviciu similar pe care şi tu l-ai oferit în momente critice. Nu ţine doar pentru tine şi nu insistă să te descurci singur!

Balanţa: O să va asociaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi la ceva care vi se potriveşte şi care v-ar aduce bani din toamna. Sunt oameni care vă oferă sprijinul, daţi şi de vreun sponsor şi o să va descurcaţi cu toate obligaţiile, să mai aveţi timp şi de voi, să va relaxaţi din mers.

Scorpion: Banii au un scop pozitiv astăzi: acela de a oferi o bucurie unui număr mai larg de persoane. Eşti darnic, gata de gesturi umanitare sau măcar să faci cinste prietenilor tăi cu o ocazie specială. Nici nu te uiţi la bani dacă ei sunt cheltuiţi cu acest scop: acela de a aduce zâmbetul pe chipul celor pe care îi ai aproape. Şi afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse în ultima vreme la un proiect în care ai investit tot ce aveai mai bun în tine. Eşti convins că viaţa îţi oferă triplu decât oferi, de aceea dai cât poţi!

Săgetător: A venit vremea să te întorci un pic înapoi, la o etapă mai veche a unui proiect în desfăşurare pe care nu ai încheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o soluţie eficienta care merită aplicată şi totul va ajunge mai uşor la un nivel care să-ţi inspire încredere. Cândva, nu ştiai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informaţii şi experienţă şi acum ştii ce se cere.

Capricorn: Cineva cu care n-aţi încheiat o relaţie va caută în speranţa c-o să-i daţi nişte explicaţii care să-l lumineze pe om. O să interactionati cu oameni care vin cu propuneri de afaceri şi o s-aveţi de unde să alegeţi, pentru că e o conjunctură ofertantă şi unele chiar vor fi pe placul vostru.

Vărsător: Munceşti cu sârg, dar fără prea multe satisfacţii din cauza unora care comentează acid eforturile tale. E ca şi cum ai da doar peste clienţi cârcotaşi care caută nod în papură, peste şefi pe care nu-i poţi mulţumi nici dacă te-ai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu în braţe şi resping toate opiniile tale ca şi cum ar fi imposibil de pus în aplicare.

Peşti: Ai mare grijă la promisiunile altora, pentru că eşti tentat să te bazezi pe ei şi, mai târziu, să descoperi că au fost vorbe în vânt! Mai degrabă nu le iei în seamă sau aştepţi să se ţină de cuvânt şi abia după aceea să extragi concluzii, pentru că cineva se poate băga în treburile tale şi, în loc de ajutor, să vezi că a declanşat un dezastru. Nu te încrede în cel care se bate cu pumnul în piept cu câte pot face pentru tine, pentru că nu e nimic adevărat în aceste angajamente.

Taguri articol


12