Ianis Hagi, vânat de una dintre cele mai importante echipe din Rusia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Împreună cu Gheorghe Hagi

Ianis Hagi, vânat de una dintre cele mai importante echipe din Rusia

Sport 17 Iunie 2019 / 13:15 640 accesări

Gică Hagi și fiul său, Ianis Hagi, ar putea începe un nou proiect interesant, tot împreună, la o super campioană din Europa.

Jurnaliştii ruşi de la Sovsport.ru scriu despre interesul lui Spartak Moscova pentru decarul Viitorului, iar mutarea ar avea loc mai mult ca sigur dacă Gică Hagi ar prelua echipa antrenată în prezent de rusul Oleg Kononov.

Una dintre cele mai importante echipe din Rusia, Spartak Moscova, de 10 ori campioană naţională, ar putea da două lovituri importante în următoarea perioadă de transferuri. Publicaţia Sovsport.ru a cercetat subiectul “Ianis Hagi la Spartak Moscova” şi a tras concluzia: conducerea nu a făcut o ofertă oficială pentru jucătorul român de la U21, iar singura propunere concretă e venită din partea FCSB.

Sursa citată afirmă că Gică Hagi nu l-ar lăsa pe Ianis singur în Rusia, întrucât ar fi prea riscant, iar o mutare în estul Europei nu ar fi chiar mişcarea aşteptată de cei doi. Totuşi, transferul s-ar putea oficializa, dacă Gică Hagi ar prelua Spartak: “Probabil că este cel mai important jucător din istoria fotbalului românesc, golgheterul din toate timpurile al naţionalei României (35 de goluri, alături de Adrian Mutu), fost jucător al Barcelonei şi fotbalist al naţionalei României de la Cupa Mondială din 1994. Se spune că Gheorghe Hagi e deschis proiectelor interesante, iar munca la Spartak e interesantă. Hagi jr. va merge la Spartak, dacă tatăl său îi ia locul lui Kononov (n.r. - actualul antrenor al echipei)”, scriu ruşii.

FCSB, pe urmele lui Ianis Hagi

Gigi Becali ar fi oferit trei milioane de euro plus 20% dintr-un eventual transfer, pentru ca Hagi să-l lase pe Ianis la FCSB. Mutarea nu s-a realizat, iar Ianis are şanse foarte mari să ajungă în străinătate. 14 goluri şi opt pase decisive în 39 de partide a bifat Ianis Hagi pentru Viitorul în acest sezon, în toate competiţiile.12
Pagina a fost generata in 0.179 secunde