Idei de manichiuri cu unghii cu gel

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Idei de manichiuri cu unghii cu gel

24 Aprilie 2024 / 10:26 166 accesări

Manichiura cu unghii cu gel creează posibilități aproape nelimitate pentru designul unghiilor. Poți experimenta culoarea, tonul, ornamentul sau decorul, creând soluții originale. Dar ce să faci dacă rămâi fără idei și vrei ceva neobișnuit? De la designeri poți afla despre tipuri interesante de manichiură cu unghii cu gel. Poți copia pur și simplu una dintre opțiunile care îți plac sau îți poți crea propriul design unic de unghii pe baza acestuia. Manichiura cu efect de pietre naturale a fost foarte populară anul trecut și nu și-a pierdut relevanța în acest sezon. Spațiul de imaginație este foarte mare, la fel ca și alegerea gelurilor pentru unghii. Marmură, granit, jasp, malachite etc. Poți alege orice model natural, poți experimenta diferite acoperiri sau poți opta pentru o soluție proprie dacă dorești să economisești timp, dar să obții totuși o manichiură rafinată, nobilă. De exemplu, în colecția de unghii cu gel, există produse ultrarezistente cu efect de malachit, pe care le poți finisa cu Top Coat. Astfel, manichiura se va menține cât mai mult timp posibil si vei petrece un minim de timp aplicării.

Unghii cu gel - Putere strălucirii

Manichiura strălucitoare este încă relevantă, iar atunci când utilizezi unghii cu gel de înaltă calitate, cu un efect strălucitor, poți obține o manichiură frumoasă, îngrijită, fără a depune mult efort. Gelul pentru unghiite va ajuta sa creezi o manichiură cu adevărat festivă, dar în acelaşi timp discretă și nu pretențioasă dacă asta îți dorești. Pentru a crea un design catifelat, poți utiliza gel cu particule mici, care, după uscare, creează un efect neobișnuit de țesătură moale și caldă. Același rezultat poate fi obținut prin combinarea gelului cu un strat de acoperire mat. Un efect interesant de „catifea regală” poate fi obținut folosindun blat mat fără a mai aplica un strat lucios. Acest strat superior neobișnuit va oferi unghiilor cu gel o textură mată sau dacă vrei, o strălucire, oferind unghiilor un aspect luxos, bine îngrijit.

Unghii cu gel – Design neobișnuit

O manichiură în stilul unui pulover tricotat arată foarte confortabil și blând pe unghii. Poți alege modelul principal după gustul tău. Inspiră-te din lucrurile pe care le-a tricotat bunica ta sau optează pentru unul dintre modelele scandinave, iar dacă vrei să-i surprinzi pe alții, aplică un model care să facă ecoul pe o eșarfă sau pălărie. Pentru a crea un efect „tricotat”, vei avea nevoie de un gel fără sclipici în tonuri calme (alb, roz pal, bej, mentă sau liliac) și un top mat. Dacă nu ai realizat niciodată un design tricotat, începe cu modele simple și, când vei înțelege tehnica, poți încerca modele mai complexe.

Poate părea că o manichiură în stil Barbie limitează posibilitățile de a crea imagini interesante. De fapt, dacă dai dovadă de ingeniozitate, probabil vei veni cu propriul tău design neobișnuit în stilul popularei păpuși americane. Arce, strasuri, paiete și chiar pene - literalmente totul îți poate fi la îndemână. Chiar și o manichiură foarte modestă, dar îngrijită, va arăta mult mai frumos decât un design complex, complicat, făcut cu nepăsare.Ştiri recomandate

12