Idei inedite de cadouri pentru femeile în pas cu tehnologia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nu știi ce să îi cumperi de 8 Martie?

Idei inedite de cadouri pentru femeile în pas cu tehnologia

Lifestyle 06 Martie 2016 / 16:58 1083 accesări

Dacă nu ești nerăbdător să umbli prin magazine în căutarea cadoului perfect de 8 Martie pentru parteneră, ar fi bine să știi că în magazinele online se comercializează tot felul de gadgeturi pe care orice femeie în pas cu tehnologia le-ar aprecia. Noi am studiat mai multe site-uri de cumpărături și am găsit mai multe idei de cadouri pe care ți le vom prezenta. Cu siguranță, jumătatea ta se va bucura că ai dat dovadă de creativitate atunci când ai ales cadoul, iar tu vei fi mulțumit că ai cumpărat ceva care te pasionează și pe tine, nu doar pe ea.

STILOU CARE ÎȚI ÎNCARCĂ TELEFONUL Dacă are un job din cauza căruia este tot timpul pe drumuri pentru a semna contracte și uită să își încarce telefonul, pentru ea ar fi potrivit un stilou încărcător. Dispozitivul, fabricat din aluminiu durabil, poate fi achiziționat în culorile negru și auriu, fiind dotat cu o baterie ce poate încărca un telefon sau o tabletă oricând și oriunde (compatibil atât cu Android, cât și cu Apple). Prețul stiloului este de 169 de lei.

CÂNTAR CARE POATE FI PURTAT ÎN POȘETĂ Un alt gadget care se va putea dovedi folositor oricărei femei este un cântar portabil, cu dimensiunile de 21 x 11 x 2 cm și care rezistă până la 150 kg. El poate fi purtat în geantă, pentru atunci când nu avem nici răbdare să ajungem acasă pentru a ne cântări, nici încredere să apelăm la cântarele ambulante. Un astfel de cântar este comercializat la prețul de peste 100 de lei.

OCHELARI DE CITIT PENTRU NOPȚILE TÂRZII Altă invenție utilă sunt ochelarii ”Lazy Reader”, creați special pentru a-ți permite să stai confortabil în pat, fără să îți amorțească gâtul, în timp ce citești cărțile tale preferate. Poți cumpăra ochelarii ”Lazy Reader” la aproximativ 60 de lei.

TELECOMANDĂ PENTRU SELFIE Un alt gadget pe care femeile cărora le place să își facă selfie-uri cu siguranță l-ar aprecia este telecomanda selfie. Ea este, de fapt, o telecomandă ce declanșează de la distanță camera foto/video a smartphone-ului și poate fi achiziționată la prețuri cuprinse între 40 și 100 de lei.

DISPOZITIV CARE GĂSEȘTE OBIECTELE PIERDUTE Dacă cea pentru care vrei să cumperi un cadou de Ziua femeii este neatentă și uită mereu unde își pune cheile, spre exemplu, ai putea să îi cumperi un dispozitiv care o va ajuta să găsească orice obiect pierdut. Gadgetul se numește ”Tracker Bluetooth Chip” și îți permite să conectezi prin aplicația gratuită (compatibilă cu iOS și Android) orice obiect pe care știi că îl pierzi de obicei. Atunci când nu găsești obiectul respectiv, vei putea să îl suni de pe telefon, prin ”Chip”, dacă se află pe o rază de aproximativ 60 de metri. Gadgetul poate fi atașat la brelocul de chei și poate fi cumpărat la prețul de 125 de lei.

BRĂȚARĂ-ANTRENOR PERSONAL Un accesoriu interesant, mai precis un ceas de mână, poate funcționa sub forma unui antrenor personal. Obiectul îți spune nu doar cât este ora, ci îți urmărește și pașii, calculează distanța parcursă, caloriile arse și orele dormite. Astfel, brățara te ajută să rămâi motivat și activ pe tot parcursul zilei, prețul său fiind de aproximativ 280 de lei.

Taguri articol


12