Important pentru toţi constănţenii! De la RADET!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Important pentru toţi constănţenii! De la RADET!

Social 17 Octombrie 2018 / 16:21 3768 accesări

Având în vedere prognozarea scăderii temeperaturilor exterioare în următoarea perioadă, RADET Constanța informează consumatorii racordați la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică că începe umplerea instalațiilor proprii acolo unde au fost golite pe timpul verii și va efectua probele la rece, pregătind instalațiile pentru începerea furnizării căldurii atunci când se vor îndeplini condițiile stabilite în Hotărârea de Guvern 337 din 2018.

Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari să anunțe la Dispeceratul RADET (telefon 0341.461000 sau 0241.616792) sau pe adresa de email office@radet-constanta.ro, dacă au lucrări nefinalizate pe instalațiile interioare pentru a se preveni eventualele inundații în locuințe. Data începerii furnizării încălzirii va fi comunicată ulterior.
RADET Constanța va proceda la limitarea furnizării energiei termice către consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor și totodată mulțumește consumatorilor care au înțeles să-și achite în termen obligațiile de plată.12