În 2018, trei burse integrale pentru medicii stomatologi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

În 2018, trei burse integrale pentru medicii stomatologi

Sănătate 05 Decembrie 2017 / 13:00 1510 accesări

Asociația Dental Office Managers va oferi, anul viitor, trei burse integrale, în valoare totală de 20.000 de euro, medicilor stomatologi care vor să se întoarcă în țară.

"Am observat că, din păcate, mulți dintre medicii care pleacă din țară nu cunosc întru totul condițiile din străinătate, nu știu că există țări în care sunt limitați la câteva manopere, trebuie să se supună unor reglementări dezavantajoase sau unor taxe foarte mari. De asemenea, ei nu cunosc nici potențialul pieței din România și nici ritmul rapid de dezvoltare a clinicilor din ultimii ani. De aceea, ne vom concentra atenția, în continuare, pe acțiuni care fac din România o piață atractivă pentru medicii dentiști. În 2018, oferim 3 burse integrale în valoare totală de 20.000 de euro pentru medicii dentiști care vor să se întoarcă în țară. Mai exact, aceștia vor beneficia de cursuri de specializare în cadrul școlii Dental Office Managers, stagii de lucru în clinici de top din România, dar și sprijin în procesul de reintegrare", afirmă președintele ADOM, Oana Taban, într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

Potrivit sursei citate, inițiativa este parte din campania "Rămâi medic în România", al cărei scop este acela de a face cunoscut faptul că există opțiuni profesionale și în România, că interesul pentru servicii medicale premium crește permanent în țară, iar un număr considerabil de clinici private se dezvoltă pentru a le oferi medicilor un mediu de lucru similar clinicilor din străinătate.

Conform statisticilor, în ultimii 10 ani, de la momentul aderării României la Uniunea Europeană, 16.000 de medici au ales să părăsească țara și să muncească în sistemele medicale din străinătate, arată sursa citată.

Taguri articol


12