În Cupa EHF, HC Dobrogea Sud mai speră în calificare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin / Sâmbătă, în Ungaria În Cupa EHF, HC Dobrogea Sud mai speră în calificare
Sport 12 Octombrie 2019 / 07:14 454 accesări 0 comentarii
Handbaliştii constănţeni au efectuat vineri seară un antrenament în sala care va găzdui meciul de sâmbătă (sursa foto: www. hcdobrogeasud.ro)

Handbaliştii constănţeni au efectuat vineri seară un antrenament în sala care va găzdui meciul de sâmbătă (sursa foto: www. hcdobrogeasud.ro)

Pentru HC Dobrogea Sud Constanţa urmează meciul retur cu Csurgoi KK, programat sâmbătă, 12 octombrie, în deplasare, de la ora 18.00, în turul secund al Cupei EHF. În tur, la Constanţa, echipa maghiară s-a impus cu scorul de 24-22, astfel că misiunea handbaliştilor antrenaţi de Djordje Cirkovic şi George Buricea de a întoarce soarta calificării va fi una extrem de dificilă. Cu un moral ridicat după remiza de miercuri, de la Bucureşti, cu CSM, scor 20-20, formaţia constănţeană va încerca să obţină o spectaculoasă victorie în deplasare, pentru a face pasul în turul al treilea al competiţiei.

Handbaliştii constănţeni au efectuat vineri seară un antrenament „de dezmorţire ” în „Sportcsarnok Laszlo Sotonyi”, sala de 1.200 de locuri în care va avea loc meciul decisiv, sub supravegherea preparatorului fizic Marko Isakovic. HCDS a ajuns la destinație după un zbor pe ruta București - Budapesta și alte câteva ore cu autocarul din capitala Ungariei pînă la Csurgo. La finalul antrenamentului, preşedintele Ionuţ Rudi Stănescu a spus că băieţii sunt extrem de motivaţi: „Calificarea nu e jucată, putem întoarce scorul din tur!”

Tehnicienii echipei noastre se pot baza în partida de sâmbătă pe următorii jucători: Iancu, Hendawy și Vasile - portari, Nistor (refăcut după accidentarea suferită în meciul cu CSM Vaslui), Chiuffa, Malinovic, Rotaru, Chikovani, Omar, Nikolic, Simovic, Susanu, Andrei și Csog. George Buricea nu are drept de joc în Cupa EHF.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1807 secunde