Incendiu puternic în centrul orașului Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Incendiu puternic în centrul orașului Constanța!

Eveniment 25 Decembrie 2017 / 20:38 4047 accesări

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ au fost chemați duminică, 25 decembrie, să stingă un incendiu izbucnit la mansarda unui bloc situat aproape de intersecția bulevardelor Tomis cu Ferdinand, în zona Miga.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 20.15, la o clădire din zona Miga, situată lângă cluburile Fratelli şi Library, chiar vizavi de Muzeul de Artă din Constanţa.

A ars mansarda edificiului, focul luând proporţii, astfel că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a trimis tot Detaşamentul Fripis la intervenţie. La faţa locului au fost aduse 3 autospeciale de stingere a incendiului şi o autoscară.

Oamenii care au sunat la 112 au anunţat că la geam se văd flăcări, apoi vâlvătaia a străpuns acoperişul. Un echipaj SMURD a fost prezent pentru preluarea eventualelor victime.

Clădirea este locuită la etaje, la parter fiind spaţii comerciale nefolosite. Din primele informații, se pare că nu sunt victime. Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. Patru butelii au fost scoase din interiorul clădirii, pentru a nu spori pericolul de explozie. ISU Dobrogea a suplimentat forţele de intervenţie, în ajutor venind şi Detaşamentul de pompieri din Port.

În cele din urmă, incendiul a fost localizat. Nu se cunoaşte încă sursa focului care a mistuit mansarda.12
Pagina a fost generata in 0.472 secunde