Începe mandatul lui Rădoi la naţionala de seniori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional / UEFA Nations League

Începe mandatul lui Rădoi la naţionala de seniori

Sport 04 Septembrie 2020 / 00:06 611 accesări
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi

Vineri, 4 septembrie, de la ora 21.45 (în direct la Pro TV), reprezentativa României va întâlni Irlanda de Nord, în primul joc din Grupa 1 a Diviziei B din UEFA Nations League. Va fi primul meci oficial pentru naţionala de seniori cu Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner, debutul pe banca tricolorilor mari fiind unul aşteptat cu deosebit interes, mai ales că va urma şi partida cu Austria, din deplasare, programată luni, 7 seprembrie, tot de la ora 21.45.

„Sunt foarte importante cele două partide, pentru că începe un nou drum şi am ajuns în play-off-ul pentru Euro prin această competiţie. La cum s-au pregătit zilele astea suntem într-o mare dilemă cu privire la primul unsprezece. Înainte de antrenamente aveam o idee, dar zilele astea ne-au pus în dificultate. Le-am mulțumit jucătorilor după antrenamentele din ultimele zile pentru că îmi fac grea misiunea de a alege echipa de start. Cea mai mare importanţă pentru noi o au jucătorii de pe bancă. Când apelăm la ei deja au atât informaţiile din spate cât şi informaţiile în direct luate de către ei”, a declarat Mirel Rădoi.

„Sunt foarte fericit că am revenit. A fost o perioadă destul de lungă. Sunt bine din punct de vedere fizic şi sper să mă bucur de aceste două meciuri. Am început o nouă etapă cu Mirel Rădoi antrenor şi sperăm să avem rezultate bune care să ne ajute mental pentru barajul cu Islanda şi sperăm şi pentru finala barajului”, a spus Vlad Chiricheş.

Selecţionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, a declarat la conferinţa de presă că naţionala României are jucători periculoşi. Iar căpitanul formaţiei oaspete, Steven Davis, coleg cu Ianis Hagi la Glasgow Rangers, a spus că jucătorul român este foarte talentat şi va reprezenta un real pericol dacă va fi folosit în partida de vineri seară.

TINERETUL JOACĂ DE LA ORA 19.00

Vineri, 4 septembrie, de la ora 19.00 (în direct la Pro TV), şi reprezentativa de fotbal Under 21 a României va întâlni Finlanda U21, în deplasare, în Grupa 8 a preliminariilor EURO 2021. Va fi prima partidă pe banca tehnică a tricolorilor mici pentru selecţionerul Adrian Mutu.

Clasament: 1. Danemarca 15p (golaveraj: 13-5), 2. ROMÂNIA 10p (11-3), 3. Finlanda 7p (8-6), 4. Ucraina 3p (6-8), 5. Irlanda de Nord 3p (2-6), 6. Malta 1p (1-13).12