Incidente GRAVE la meciul Steaua-Rapid. Huliganii au lovit femei și copii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Incidente GRAVE la meciul Steaua-Rapid. Huliganii au lovit femei și copii

Eveniment 15 Aprilie 2018 / 01:42 976 accesări
Sursa foto: www.digi24.ro

Sursa foto: www.digi24.ro

S-au înregistrat incidente grave la meciul CSA Steaua-Academia Rapid, de pe Arena Naţională. Fanii stelişti au aruncat cu scaune înspre jandarmi, iar aceştia au intervenit cu gaze lacrimogene. Mai mulţi fani stelişti au fost reţinuţi de jandarmi. Au fost incidente grave pe Arena Naţională, la meciul de liga a patra dintre Steaua şi Rapid. Huliganii s-au bătut în tribune iar ceilalţi spectatori au căzut victime colaterale. Au fost femei şi copii loviţi, mame care au leşinat, micuţi purtaţi pe braţe de jandarmi. Forţele de ordine au intervenit în forţă şi mai mulţi scandalagii au fost reţinuţi.Jandarmii au evacuat câteva sute de suporteri după o încăierare în galerii. Fanii furioși au aruncat în teren cu petarde, fumigene și scaune.

Partida dintre CSA Steaua și Academia Rapid a fost umbrită de evenimentele reprobabile, care i-au avut protagoniști pe ultrașii celor două fomații. Pe teren, s-a impus echipa din Giuleşti, în tribune s-au impus forţele de ordine, care au folosit scuturile, bastoanele şi gazele lacrimogene pentru a restabili ordinea. Au fost aproape 37.000 de oameni în tribune, iar atmosfera a adus aminte de meciurile de altădată.

După al treilea gol al rapidiştilor, un suporter al "vişiniilor" a intrat pe teren, s-a dus spre galeria stelistă şi a făcut scene obscene. El a fost imediat luat de jandarmii, dar fanii stelişti au început să arunce cu scaune şi petarde în direcţia forţelor de ordine.

Zeci de suporteri au fost audiați toată noaptea, s-au dat amenzi de aproape 10.000 de euro și 57 de suporteri au primit interdicția de a mai intra pe stadioane.

Taguri articol


12