Îngrijorător! Mai multe ordine de protecție provizorii, emise de poliţiştii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Îngrijorător! Mai multe ordine de protecție provizorii, emise de poliţiştii constănțeni
Eveniment 20 Ianuarie 2019 / 17:29 270 accesări 1 comentariu

Din ce în ce mai multe femei au nevoie de protecţia oamenilor legii. Potrivit buletinului Poliţiei, la data de 19 ianuarie a.c., ora 21.55, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, concubinul femeii în cauză, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Constanța, ar fi proferat injurii și amenințări asupra femeii cu scopul de a o agresa fizic. Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, bărbatul în cauză fiind evacuat din locuință.

Duminică, 20 ianuarie a.c., ora 00.25, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de către o altă femeie, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, fiul femeii în cauză, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Constanța, ar fi provocat conflictul deoarece nu ar fi primit o sumă de bani din partea părinților. Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, tânărul în cauză fiind evacuat din locuință.

O oră mai târziu, prezenţa poliţiştilor a fost din nou necesară. Angajaţii Secţiei 5 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său soțul a provocat un conflict.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că soțul femeii în cauză, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Constanța, a agresat-o fizic. Deși polițiștii au dorit să emită un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, femeia în cauză a refuzat acest lucru.

În toate cele trei cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Loading...

1 comentariu

nae 08:20:23 / 21 Ianuarie 2019
un fel de ong tip psd

O lege fara fara cap,deci orice femeie daca are pica pe sot sau concubin (indiferent daca acesta este propeitarul sa doarma in strada) ) il cheasma pe Zorro si isi face damblaua fara nici o cercetare,poate odata cu PSD-ul sa plce si legea asta negindita.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1712 secunde