Iohannis s-a scos! Cine îl susține pentru un nou mandat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Iohannis s-a scos! Cine îl susține pentru un nou mandat
Politică 05 August 2018 / 17:47 413 accesări 5 comentarii

Vasile Blaga, fost copreședinte PNL, a declarat sâmbătă că în formațiune s-a constituit o echipă pentru europarlamentare și că partidul are trei obiective majore, unul fiind legat de susținerea lui Klaus Iohannis. „Discuțiie, dacă duc la o construcție sănătoasă, ele sunt binevenite de fiecare dată. Criterii pentru a performa un partid, pentru că în toate partidele, nu doar în PNL, dacă lucrurile se termină bine, adică dacă alegerile sunt câștigate, atunci au câștigat toți. Da' când pierzi, pierde șeful partidului și o mână de oameni. Atunci conducerea trebuie să aibă posibilitatea de a interveni unde lucrurile merg bine”, a declarat Vasile Blaga, fost copreședinte PNL, conform Mediafax. Acesta a mai spus că partidul are trei obiective majore. „Îl susținem pe Iohannis pentru nou mandat, nenegociabil. Adversarul este PSD, nenegociabil. Suntem partidul oamenilor care își câștigă cinstit traiul, al mediului de afaceri corect. Nenegociabil.

A fost votată o echipă azi pt europarlamentare”, a mai spus Vasile Blaga. Fostul lider PDL este unul dintre participanții la discuțiile de zilele trecute cu președintele Klaus Iohannis. Blaga a refuzat să dea detalii despre întâlnirea de la vila de protocol, dar potrivit unor surse politice, șeful statului le-a cerut să pună punct luptelor interne.

Taguri articol
Loading...

5 comentarii

Nelu 10:13:41 / 06 August 2018
PDL PNL CIUMA NEAGRĂ partidul hoților al mafioților

Nu mai bine era că Blaga sa fie candidatul ?Că ori cum CP TĂRICEANU sau LIVIU Dragnea vor câștiga alegerile din primul tur....Auzi porcul gușat... Partidul oamenilor cinstiti....Mama voastră de mafioți . După ce ați închis școlile și spitale după ce a-ți mărit TVA de la 18 la 24 de a-ți distrus economia României mediul de afaceri decare vorbește porcul gușat mai are nesimțirea sa se numeasc.... Partidul oamenilor cinstiți...Mai degrabă al celor care susțin ABUZURILE DIN JUSTIȚIE ale mafiei PDL

Vasile 13:33:42 / 06 August 2018
Pentru Nelu

Fără penali în guvern și în senat. Locul recidivist ului Dragnea este la puscarie. Locul infractorilor este la puscarie.

Nelu 21:06:42 / 06 August 2018
PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

CUM ? Elefantul roz mai vrea un mandat ?..Pe primul la luat cu ajutorul statului subteran ticăloșit . ACUM ? Lucrurile s-au complicat !.Koldea și-a dat demisia... KRUDUTA a fost demisă. !!!..A rămas ... BLAGA porcul gușat..E e specialistul în fraudarea alegerilor doar a învățat meserie de la Traian.....Aaaa Diaspora !!!!...Se încercă prostirea acestora pt că în țară românii și-au dat seama că PDL PNL CIUMA NEAGRĂ e un stat mafiot.. Ce-i din diaspora mai pot fi manipulați ...Da puțini...Așa că Klaus Werner are șansa porcului care sa scape de taiere de Crăciun pt un nou mandat.. ZERO ȘANSE ... După ce au fost înfrânți la ultimele alegeri cu un scor istoric de PSD ... PDL PNL CIUMA NEAGRĂ încă mai speră ....La șansa porcului !!!!...

Nelu 21:17:13 / 06 August 2018
M__E PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

La viitoarele alegeri PDL PNL CIUMA NEAGRĂ va primi la M__E de la romanii...M__E au semănat ....M__E vor ... Mânca PDL PNL CIUMA NEAGRĂ... PROTOCOLARE... Susținere a statului subteran ticăloșit de PDL PNL CIUMA NEAGRĂ.... Plagiatoarea de 4 la sută FOSTA șefa DNA susținută de PDL PNL CIUMA NEAGRĂ care a fost demisă în șuturi... Blaga... PDL... Sânt suficiente pt că PDL PNL CIUMA NEAGRĂ sa nu intre în VIITORUL parlament ..Iar noul președinte care va fi din partea coaliției PSD și ALDE va STÂRPI statul PARALEL subteran ticăloșit creat de Băsescu în .... Jurul Președintelui României...

Nelu 08:30:08 / 09 August 2018
BASIST ÎMPUȚIȚ PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

E clar cine ....IL mai suține !.. Ce-i care l-au făcut președinte adică ce-i din statul subteran PARALEL... PDL PNL CIUMA NEAGRĂ. ...Un lucru e clar că acum se va vedea câtă susține are acest Impostor după ce statul PARALEL și-a mai pierdut din puteri...Va fi o victorie zdrobitoare a candidatului alianței PSD și ALDE .. ÎNCĂ din primul tur....O victorie a normalității a respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale romanilor a constituției de către președintele României Care in mandatele lui Traian Băsescu și Klaus Iohannis au fost batjocorite.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2178 secunde