Ionuț Lupescu a pierdut „bătălia” cu Răzvan Burleanu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
FRF are același președinte

Ionuț Lupescu a pierdut „bătălia” cu Răzvan Burleanu

Sport 18 Aprilie 2018 / 16:50 1843 accesări
Ionuț Lupescu nu a putut câștiga încrederea alegătorilor

Ionuț Lupescu nu a putut câștiga încrederea alegătorilor

Alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, care au avut loc miercuri, la București, au stabilit omul care se va afla în fruntea fotbalului românesc pentru următorii patru ani. Noul președinte al FRF este Răzvan Burleanu, care își păstrează postul, acesta învingându-l pe Ionuț Lupescu, fostul component al „Generației de Aur”.

Au votat 254 dintre cei 257 de membri afiliaţi, iar după primul tur de scrutin Burleanu a primit 168 de voturi (66,1% din voturi), în timp ce Lupescu a fost votat de 78 de membri.

„Mulțumesc întregii mele echipe pentru modul în care am reușit să lucrăm pentru dumneavoastră. Trebuie să recunosc că, deși nu a fost doar un fleac, i-am ciuruit. Numărul meu de telefon rămâne acelaşi”, a declarat Răzvan Burleanu.

„În primul rând, felicitări președintelui pentru că a câștigat. Vreau să le mulțumesc celor care m-au votat și vreau să să spun că era datoria mea să vin și să încerc. Deocamdată, cred că fotbalul românesc nu are nevoie de ajutorul meu”, a spus Ionuț Lupescu.

Marcel Pușcaș a primit 8 voturi și a anunțat că este ultima lui zi în fotbal, în timp ce Ilie Drăgan, al patrulea candidat, nu a acumulat vreun vot.

Taguri articol


12