Irina Begu şi Raluca Olaru, în semifinale la BRD Bucharest Open

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Irina Begu şi Raluca Olaru, în semifinale la BRD Bucharest Open

Sport 19 Iulie 2017 / 22:44 991 accesări
Irina Begu speră să câştige la Bucureşti, atât la simplu, cât şi la dublu

Irina Begu speră să câştige la Bucureşti, atât la simplu, cât şi la dublu

Tenismena Ana Bogdan, aflată pe locul 108 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open, care se desfăşoară pe zgură şi este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari. În optimi, Ana Bogdan a dispus miercuri, cu scorul de 6-4, 7-5, după două ore şi cinci minute de joc, de Cagla Buyukakcay (Turcia, locul 165 WTA). Pentru un loc în semifinale, Ana Bogdan va lupta cu principala favorită, letona Anastasija Sevastova (locul 17 WTA). Ana Bogdan şi-a asigurat un cec în valoare de 5.900 dolari şi 60 de puncte WTA. Tot miercuri, Elena-Gabriela Ruse (302 WTA) a pierdut duelul cu tenismena spaniolă Carla Suarez Navarro (locul 34 WTA şi favorită numărul 2), cu scorul de 3-6, 4-6, după o oră şi 29 de minute. Pentru prezenţa în optimi, Ruse va primi un cec în valoare de 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA.

În optimile de finală vor mai evolua joi trei tenismene tricolore româncele, după următorul program: Alexandra Dulgheru (jucătoare venită din calificări, locul 294 WTA) - Ekaterina Alexandrova (Rusia, cap de serie nr. 9, locul 92 WTA) şi Irina Begu (locul 58 WTA şi cap de serie nr. 7) - Jaqueline Cristian (locul 341 WTA, beneficiara unui wild card).

La dublu, perechea Irina Begu / Raluca Olaru, cap de serie numărul 1, s-a calificat, miercuri, în semifinale. Begu şi Olaru au trecut, în sferturi, cu scorul de 6-0, 6-2, după o oră de joc, de cuplul Jessica Moore (Australia) / Prarthana Thombare (India). În penultimul act, Begu şi Olaru vor întâlni învingătoarele din confruntarea Jaqueline Cristian / Cristina Dinu vs Katarzyna Piter (Polonia) / Maryna Zanevska (Belgia). Prezenţa în semifinalele probei de dublu de la BRD Bucharest Open este recompensată cu un cec de 3.435 de dolari şi 110 puncte WTA.

Citeşte şi:

Cinci românce în optimile turneului BRD Bucharest Open12