James Rodriguez, dorit de Carlo Ancelotti la Bayern Munchen

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

James Rodriguez, dorit de Carlo Ancelotti la Bayern Munchen

12 Martie 2017 / 17:19 1216 accesări

Antrenorul care l-a adus pe jucătorul în vârstă de 25 de ani la Real Madrid, Carlo Ancelotti, le-a cerut celor de la Bayern Munchen să facă un efort pentru a-l aduce pe James Rodriguez în Germania, în această vară.

Potrivit publicaţiei Marca, James Rodriguez nu ar vrea să mai continue pe Santiago Bernabeu. Deşi acum două luni de zile, columbianul a dat asigurări că dorinţa lui este de a rămâne în Madrid şi sezonul următor şi de a lupta pentru un loc de titular în echipă, se pare că realitatea este cu totul alta.

Italianul, care îl cunoaşte destul de bine pe columbianul Rodriguez, deşi cei doi au colaborat doar un sezon ( 2014/2015), îl doreşte la Bayern pentru verticalitatea şi abilităţile lui de a marca. ”Este un jucător de top, am fost foarte surprins de nivelul la care joacă şi are un talent incredibil”, a declarat Ancelotti pentru CNN, la scurt timp după ce a plecat de pe banca Realului.

Deşi James nu va discuta despre o eventuală plecare până în vară, oferta propusă de Ancelotti este una foarte motivantă, dacă nu cea mai dintre toate, pentru că numărul 10 al Realului este dorit şi de alte cluburi importante din Europa.

Jose Mourinho, managerul lui Manchester United şi-a manifestat şi el interesul pentru columbian, după ce acum câteva zile a anunţat că l-ar dori şi pe Toni Kross pe Old Trafford. Pe lângă aceste două cluburi, îl mai urmăresc şi liderii din Premier League şi Seria A, Chealsea şi Juventus.

Statisticile lui James în perioada în care Ancelotti a fost pe banca madrilenilor nu sunt de neglijat. Columbianul a jucat în 46 de partide oficiale, a marcat 17 goluri şi a oferit 18 pase de gol, fiind poate cel mai bun sezon al acestuia la Real Madrid.

Taguri articol


12