Jandarm rănit grav, după ce a fost lovit cu mașina de un bărbat condamnat la închisoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jandarm rănit grav, după ce a fost lovit cu mașina de un bărbat condamnat la închisoare

Eveniment 29 Mai 2017 / 12:11 1678 accesări

Un jandarm din Măcin, judeţul Tulcea, a fost rănit grav după ce, în timp ce încerca împreună cu alți colegi să oprească în trafic un bărbat care are de executat o pedeapsă cu închisoarea, a fost lovit cu mașina de acesta. Agresorul este căutat şi acum.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, incidentul a avut loc duminică seară, când un echipaj mixt, format din subofițerul de jandarmi Ionuț Rădulescu, din cadrul IJJ Tulcea, şi trei lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei orașului Măcin, au oprit în trafic, pe DN 22, la intrarea în orașul Măcin, o maşină, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

”Conducătorul auto a refuzat să-i însoțească pe agenții constatatori la sediul poliţiei şi a plecat în viteză de la fața locului, lovind frontal cu mașina pe subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț, care încerca să-l oprească”, arată procurorii.

Agresorul a reușit să fugă de la fața locului și nu a fost prins nici până acum, anchetatorii precizând că deocamdată se strâng probe pentru a fi stabilită cu exactitate identitatea lui.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de ultraj.

În urma impactului, Ionuț Rădulescu a fost lovit la cap și a rămas pe carosabil, în stare de inconștiență. El a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Judeţean din Brăila, după care, din cauza stării grave în care se afla, a fost transferat la o unitate sanitară din București.12