Jandarmii constănţeni, prezenţi în mijlocul comunităţii la evenimentele din weekend

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jandarmii constănţeni, prezenţi în mijlocul comunităţii la evenimentele din weekend

Social 08 Februarie 2019 / 09:11 724 accesări

În perioada 09-10 februarie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Sâmbătă, 09 februarie, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor din mun.Constanţa, unde va avea loc partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa II - C.S. Medgidia, cu începere de la ora 11.00.

În aceeaşi zi, începând cu ora 18.00 oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanţa şi C.S.M. Phoenix C.S.U. Galaţi, eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor.

Tot sâmbătă, cu începere de la ora 15.00, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a două meciuri de fotbal în sală, în cadrul competiţiei Trofeul Telegraf.

Duminică, 10 februarie, se va acţiona pentru asigurarea climatului de normalitate civică la partida de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanţa - C.S. Ştiinţa Bacău, începând cu ora 14.00, dar şi la şapte meciuri de fotbal în sală, în cadrul competiţiei Trofeul Liga Old Boys, începând cu ora 16.00.

În aceeaşi zi, începând cu ora 08.00 va fi asigurată ordinea publică şi protecţia participanţilor la procesiunea religioasă organizată de Biserica Sfântul Mucenic Haralambie, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, cu racla făcătoare de minuni şi moaştele Sfântului şi Dreptului Simeon.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.

Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.12