Japonia nu prevede anularea sau amânarea JO de la Tokyo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Japonia nu prevede anularea sau amânarea JO de la Tokyo

Sport 13 Martie 2020 / 11:02 1258 accesări

După ce preşedintele american Donald Trump a declarat că organizatorii ar trebui să ia în considerea posibilitatea amânării Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo cu un an, din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii JO au declarat că nu se gândesc la anularea sau amânarea evenimentului.

Jocurile Olimpice de vară din 2020 sunt programate în perioada 24 iulie - 9 august. În plus, Japonia nu prevede desfăşutarea întrecerilor olimpice fără spectatori din cauza pandemiei Covid-19, conform declaraţiei lui Seiko Hashimoto, ministrul pentru organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

„Nu există nicio schimbare în politica Guvernului şi noi cooperăm cu reprezentanţii Comitetului Olimpic Internaţional, Comitetului de Organizare şi autorităţile de la Tokyo pentru a continua să pregătim Jocurile Olimpice cât mai bine”, a declarat Yoshihide Suga, purtătorul de cuvânt al Guvernului nipon.

Joi, Flacăra Olimpică a fost aprinsă în vechiul templu al zeiţei Hera din orașul antic Olympia din Grecia, în cadrul unei ceremonii fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus.12