Kovesi, înţepenită în funcţie! Iohannis dă înapoi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Kovesi, înţepenită în funcţie! Iohannis dă înapoi!
Politică 16 Aprilie 2018 / 18:22 451 accesări 10 comentarii
Preşedintele României, Klaus Iohannis: „Nu voi da curs propunerii de revocare”

Preşedintele României, Klaus Iohannis: „Nu voi da curs propunerii de revocare”

Aşteptăm de o săptămână ca preşedintele României, Klaus Iohannis, să se hotărască şi să anunţe: o revocă sau nu pe Kovesi. Dacă au existat şi români care au crezut că Iohannis are un cuvânt de spus în direcţia asta, s-au înşelat amarnic. Ela susţinut, la ora 18:00, o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni. Potrivit surselor de la faţa locului, oficialul a declarat: ”La jumătatea lunii februarie, ministrul Justiției mi-a trimis propunerea de revocare a procurorului-șef al DNA, împreună cu raportul. Această propunere este un prim pas dintr-o procedură în care ultimul cuvânt îl are președintele. La începutul lunii martie mi-a fost înaintat și avizul CSM, aviz care a ajuns la o altă concluzie decât așa-zisul raport al domnului ministru. Acest aviz nu poate fi ignorat”. ”Constat că două autorități ale statului ajung la concluzii diametral opuse. Odată sesizat cu propunerea ministrului și după ce am primit avizul CSM, am solicitat departamentelor de specialitate din administrația prezidențială o analiză. Analizând motivele pentru care ministrul Justiției solicită revocarea, am constatat că autorul raportului consideră că este, citez, o luare de poziție, față de dezbaterile publice din ultimul an, ce induce percepția că evaluarea poate fi subiectivă. Această percepție este întărită și de prezența în raport a unor aspecte referitoare la cariera profesională a ministrului Justiției”. ”Unele rapoarte ale Inspecției Judiciare, hotărâri ale CSM și CCR, au fost interpretate într-un sens cel puțin diferit față de conținutul lor. Mai multe despre argumentele tehnice, de specialitate, veți regăsi în documentul care vă va fi pus la dispoziție”. ”Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă, de altfel în mare parte nu corespund prevederilor legale. Nu voi da curs propunerii de revocare”.

Loading...
loading...

10 comentarii

Dac 22:58:50 / 16 Aprilie 2018
Cum să nu ?!

Toți politicienii penali, dar absolut toți penalii o țin în funcție pe Laura Codruța Koveși, ca să rămână cu averile materiale / imobiliare și euro în conturile bancare, că penali sunt mai toți politicienii, dosare penale au destule, au mai fost și închiși, unii au plecat pâși pâși peste hotare, iar alții sunt în țară și o duc bine mersi, doar marea majoritate a populației se zbate într-o sărăcie de nedescris și nimeni, absolut nimeni, nu face nimic, absolut nimic pentru îmbunătățirea condițiilor de viață și de trai, poporul român duce o viață ca vaaaaaide el, rușineeeeeeee, că după aproape 30 de ani de la așa zisa revoluție din 1989, politicienii "gâfâie" și poporul român suferă de pe urma nesimțirii celor care ne conduc și care fac circ, chipurile se ceartă, asta-i de ochii lumii și în rest, politicienii își văd nestingheriți de viața, îmbogățirea și destrăbălarea lor cu femei tiiinere ori cu bărbați mult mai tineri și asta pentru că au bani și averi peste averi, toate acestea sunt defapt drepturile noastre pe care și le-au însușit fără rușine, pentru că sunt oameni fără omenie !?

Dac...sau drac? 11:41:15 / 17 Aprilie 2018
Asta e intrebarea .

Elefantul roz tocmai a gratiato pe kukuveaua mov...A castigat portocala.!!!....La ce abuzuri au facut trebuiau sa si dea demisa amandoi ...Si apoi sa raspunda in fata legi..Dacu bate campii !!!..

Gheorghe ... 12:23:06 / 17 Aprilie 2018
Pdl pnl ciuma galbena...

MAI VRETI VREO DOVADA IN PLUS CA PDL PNL CIUMA GALBENA SUSTINE SISTEMUL TICALOSIT ?..SANT LEGATI UNUL DE ALTUL...SISTEMUL TICALOSIT SI PDL PNL CIUMA GALBENA ...CEA CARE A REUSIT SA PUNA MANA CRIMINALA PE PNL PARTID ISTORIC LIBERLAL PE CARE NICI CEAUSESCU NU LA PUTUT DESFIINTA...A REUSIT BASE CU CLICA LUI DE MAFIOTI...GIGI ...NELU ..PANSESLUTA .

A castigat portocala 12:26:54 / 17 Aprilie 2018
CUM MAMA DRACULUI

.....portocala ....elita ...dna????!!!!..?"TRAIASCA PORTO CALA

Nu mai votați cu PDL-PNL CIUMA GALBENĂ 14:24:00 / 17 Aprilie 2018
Mai aveți dubii ???

Hitleristul și-a negociat .... dosarul PENALLLL... Cruduța achitată... PORTOCALĂ Erou național...

INCREDIBIL... NELU 14:38:59 / 17 Aprilie 2018
Cât sa mai răbdăm ?

Dacă nu acum atunci când ?..La care abuzuri care încălcării ale legii au făcut PDL PNL CIUMA GALBENĂ ar fi TREBUIT scoasă în afara LEGII.

Dac 15:07:07 / 17 Aprilie 2018
Pentru cel care nu știe cine este dacul !

Dacul este străbunul românului despre care tu, nu ști nimic, pune mâna pe cartea de istorie și află istoria neamului tău este maaare rușine ca să-ți pui întrebări în necunoștință despre trecutul istoric al neamului românesc ! Dacă ai atââât de puține informații despre neamul tău geto-dac, nu m-ar mira faptul, că i-ai votat pe : Johannis kw, băsescu traian și pe dragnea liviu nicolae, pe acești oameni fără omenie și lipsiți de iubire / milă față de poporul român, poporul român care suferă atââât mizerie, umilință de la ei, când băsescu vine la rtv, b1 și... , întâi trece pe la "ciresica", când Johannis kw vorbește îți face impresia că își dă duhul, mai precis că tace, când dragnea liviu nicolae vorbește, spune numai și numai trăznăi și minciuni / neadevăruri, adică sunt oameni care nu îți inspiră încredere și nu te determină să le porți respect, din contră scârbă !

Bravo ba... 06:49:05 / 18 Aprilie 2018
..Nu m-au convins

....Sigur că raportul MINISTRULUI JUSTIȚIEI nu va va convinge.. Când aveți atâtea problemele... PENALLLL E cu JUSTIȚIA.. Asta e adevăratul motiv..Spusele dl CP Tăriceanu preș senatului se adevereasc..."Santeti un om al sistemului și ați fost ALES de SISTEM nu de POPOR..Un raport al MINISTRULUI JUSTIȚIEI care arată adevărul despre sistemul ticăloșit MAFIOT PDL PNL CIUMA GALBENĂ care ne conduce printr-un stat MAFIOT PARALEL CREAT de Băsescu și Macovei ... Nu veți mai avea un nou mandat de PRES .. PRESA LIBERĂ arată adevărul despre puterea ocultă din care AZI ați arătat că faceți partea.Nu puteți ignora ce a văzut o țară întreagă..Că în ultimii ani ai NUMAI justiție nu sa făcut în țara Romanika lui Portocală..

Numarul 4 17:14:14 / 18 Aprilie 2018
Bravo DNA sustinem lupta anti-coruptie.

@Liviu Chilian Mergi omule la psihiatru si nu mai posta mizeriile tale sub diferite nume.

Care lupta ? 11:07:55 / 19 Aprilie 2018
Cea a lui portocala ?

Asta nu justitie.. Ci ne aminteste de justitia lui Stalin.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.205 secunde