La Constanţa - 8 dosare penale într-o zi şi jumătate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zile de foc pentru poliţiştii de la Rutieră şi pentru şoferii aflaţi în culpă

La Constanţa - 8 dosare penale într-o zi şi jumătate

Eveniment 06 Iunie 2019 / 18:00 942 accesări

Ziua de 5 iunie a fost plină şi pentru poliţiştii de la Rutieră, şi pentru şoferi. Ziua s-a soldat cu nu mai puţin de 6 dosare penale pentru motivele cu care deja v-aţi obişnuit: conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

5 IUNIE 2019 Astfel, în această zi fatidică, în jurul orei 19.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Adamclisi, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 3, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, în timp ce conducea un moped, pe strada Plopilor din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La ora 22.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Agigea, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 22.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Barasti, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 1 Mai din localitatea Ostrov, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe la 23.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din orașul Murfatlar, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Ioan Cuza din oraș, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Zece minute mai târziu, în jurul orei 23.55, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Primăverii din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

6 IUNIE 2019 Ceva mai târziu, puţin după miezul nopţii, şi aici intrăm deja sub auspiciile zilei de 6 iunie, în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Viilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În dimineaţa zilei de 6 iunie, în jurul orei 08.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Tariverde, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cibinului din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Taguri articol


12