La EURO 2020, Franţa, Croaţia, Belgia sau Portugalia ar putea evolua pe Arena Naţională

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

La EURO 2020, Franţa, Croaţia, Belgia sau Portugalia ar putea evolua pe Arena Naţională

Sport 04 Iulie 2019 / 14:41 1856 accesări
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial faptul că la Bucureşti, la turneul final al Campionatului European de fotbal din 2020, când se vor celebra 60 de ani de la primul EURO, va veni cel puţin o reprezentativă de top. În acest moment nu se știe cine va evolua în Grupa C de la București, dar analizând clasamentul FIFA Coca Cola, pe baza căruia vor fi alcătuite grupele valorice la tragerea la sorți pentru EURO 2020, Franța (campioana mondială en titre), Croația (vicecampioana mondială en titre), Belgia (ocupanta locul 3 la Campionatul Mondial din Rusia) sau Portugalia (campioana europeană en titre și câștigătoarea UEFA Nations League) ar putea evolua pe Arena Națională din București.

„Spectacolul fotbalistic este, așadar, garantat și suficient de motivant să-ți iei bilet la EURO. Mai mult decât atât, sunt 50% șanse ca acea echipă să își fixeze cartierul general la București, unde va juca două meciuri din trei. Emisari ai federațiilor respective au și făcut prospecția posibilelor baze de cantonament de la București. În acest scenariu, echipa va veni și cu suporterii proprii. Știm că fanii din toate cele patru țări sunt frenetici, iar Bucureștiul îi va aștepta nu doar pe stadion, ci și într-un spectaculos Fan Zone, în Centrul Vechi sau în alte locuri de distracție. Sărbătoarea fotbalului va ține 30 de zile, pe toată perioada EURO 2020, și va cuprinde tot centrul Capitalei!

Dacă ne referim la meciul din optimi, cu o foarte mare probabilitate va juca pe Arena Națională Germania, Campioană Mondială la penultimul CM. Sau dacă nu ea, încă una dintre cele 4 echipe de mai sus.

Deci, oricum ar fi, cel puțin două echipe de superclasă vor veni la București și vor face spectacol și pe teren și în afara acestuia. Un asemenea eveniment nu se ratează! Nu te mai întâlnești a doua oară cu el la București.

Există și un motiv special pentru suporterii români să își ia de pe acum bilet la EURO 2020. Acela de a avea tribunele pline de fani în galben în cazul calificării Naționalei. Dacă așteptăm calificarea, suporterii români vor avea cotă de bilete egală cu adversara României, deși jucăm pe Arena Națională! Acum e momentul să ”ocupăm” stadionul!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul www.frf.ro.

Arena Națională din București va găzdui trei meciuri din Grupa C (la 14, 18 și 22 iunie 2020) și un meci din cadrul optimilor de finală de la EURO 2020 (la 29 iunie 2020). Biletele se mai pot cumpăra până la 12 iulie, de pe platforma UEFA.12