Le-ați văzut pe aceste tinere?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Le-ați văzut pe aceste tinere?

Eveniment 18 Martie 2016 / 18:00 1180 accesări
Andreea Alina Ivancea și Alina Florentina Akar

Andreea Alina Ivancea și Alina Florentina Akar

Polițiștii constănțeni încearcă să dea de urma a două tinere care au fost date dispărute vineri. Unul dintre cazuri este cel al Andreei Alina Ivancea, în vârstă de 14 ani, din comuna Chirnogeni, care a plecat vineri de la domiciliu și de atunci nu a mai dat niciun semn. Îngrijorate, rudele minorei au cerut ajutorul polițiștilor. Andreea Alina Ivancea are 1,60 metri înălțime, 50 de kilograme, constituție astenică, păr șaten, lung până la umeri, ochi căprui. Ultima dată când a fost văzută, adolescenta purta pantaloni albaștri, o cămașă albă și pantofi sport de aceeași culoare.

Al doilea caz aflat în atenția anchetatorilor este cel al Alinei Florentina Akar, în vârstă de 20 de ani, din comuna Săcele, care a dispărut pe data de 15 martie. Aceasta are 1,50 metri înălțime, 50 de kilograme, constituție astenică, păr șaten, ochi albaștri și un tatuaj pe omoplatul stâng, în formă de fluture. În ziua dispariției, ea purta o bluză gri, pantaloni albaștri, o geacă roșie și pantofi sport.

Persoanele care pot oferi informații referitoare la cele două tinere sunt rugate să apeleze linia unică 112 sau dispeceratul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, la numărul de telefon 0241.611.364.

Taguri articol


12