Licitația privind construirea Sălii Polivalente, în aer!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Decizie importantă a CNSC Licitația privind construirea Sălii Polivalente, în aer!
Administrație 10 Februarie 2017 / 14:44 2881 accesări 10 comentarii
sala polivalenta Constanța

sala polivalenta Constanța

O veche vorbă românească spune că un necaz nu vine niciodată singur, însă în cazul Sălii Polivalente din Constanța neplăcerile se țin lanț. Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a decis, în 6 februarie, suspendarea licitației lansate în noiembrie 2016. Această hotărâre a fost dată după ce una dintre firmele participante la licitație a contestat procedura, cerând anularea sau suspendarea procedurii până la soluționarea contestației. Decizia de suspendare poate fi atacată în termen de cinci zile. „În temeiul dispoziţiilor art. 22 alin. (1), coroborate cu cele ale art. 23 alin. (1) din Legea nr. 101/2016, admite solicitarea de suspendare a procedurii de atribuire, formulată de UTI GRUP S.A., în contradictoriu cu autoritatea contractantă COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII. Prezenta încheiere este obligatorie pentru părţi, în temeiul art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de cinci zile de la comunicare, în temeiul art. 23 alin. (2) din Legea nr. 101/2016”, se arată în decizia CNSC.

CUM VA ARĂTA SALA POLIVALENTĂ

Amintim că, potrivit proiectului, Sala Polivalentă va fi amplasată în zona Badea Cârțan, va avea 5.000 de locuri și va fi omologată pentru multiple discipline individuale, dar și pentru sporturi de echipă. Totodată, în viitoarea Sală Polivalentă a Constanței vor putea fi organizate spectacole și concerte. Regimul de înălţime va fi D+P+1E, iar imobilul va avea o suprafaţă totală de 60.185 mp şi una construită de 7.400 mp. Municipalitatea îşi propune să amenajeze spaţii verzi pe 8.700 mp şi locuri de parcare pentru 620 de autoturisme şi nouă autocare. Prin construirea acestei săli de sport polivalente, Constanța va putea găzdui competiții internaționale importante de handbal, volei sau baschet.

CÂT DUREAZĂ LUCRĂRILE

Potrivit anunțului de lansare a licitației, durata contractului va fi de șapte ani și trei luni, însă lucrările propriu-zise trebuie să dureze maximum doi ani. Alte trei luni sunt dedicate fazei de proiectare (studii de teren, studii aerodinamice și altele), iar restul de cinci ani reprezintă perioada de garanție a lucrărilor. Data-limită de depunere a ofertelor este 9 ianuarie. Dacă procedura nu va fi contestată, lucrările vor începe la scurt timp după această dată.

Citește și:

S-a lansat licitația pentru construirea Sălii Polivalente în Constanța!

10 comentarii

Popescu 19:24:06 / 10 Februarie 2017
Sala polivalenta

Va mai bateti joc de noi? I-as condamna pe cei care fac contestatie si nu au dreptate pana la urma.Chiar nu vreti sa avem o sala de sport La Cluj nu a comentat nimeni cand s-a pus problema constructiei

Magda 20:11:08 / 10 Februarie 2017
Cautam colaboratori part-time!

Vrei sa castigi bani cu o investitie de doar 8 EUR, o ora pe zi si cu un efort minim? Detalii la adresa de e-mail: iliescumagda25@yahoo.com

Peda-Gogu 09:03:40 / 11 Februarie 2017
Numai la Constanta !!!!

Județul și orașul tuturor posibilităților, se numește Constanta, aici orice este cel mai scump, aici se contesta orice licitație, la parcul arheologic, la sala polivalenta etc. Grație unor edili de calitate, fără, avem unul din cele mai urâte orașe și cel mai prost administrat.

un cetatean 11:25:57 / 11 Februarie 2017
un amarat!

Astuia care cica conduce Constanta astazi ii e rusine de ceva?

Naekst 11:32:53 / 11 Februarie 2017
Sala polivalenta

Sala polivalenta nu se poate construi, Cazi oul nu se poate reabilita, ce kkt de oameni sintem noi, dragi constanteni?

Laurentiu 12:08:52 / 11 Februarie 2017
URBE INSALUBRA, MUTILATA, HIDOASA

O adunatura de incompetenti, corupti si imbecili. Constanta s-a transformat de ani buni in cel mai urat oras al tarisoarei. Parcul arheologic e desprins dintr-un film horror, Cazinoul idem, Sala Sporturilor arata ca dupa razboi, murdara, neingrijita, scaune stricate, parchet jegos, cladirile, indiferent de destinatie, care de care mai hidose si inghesuite, un oras mutilat pastorit de incapabili si corupti. Iar circul cu contestatia serveste acelorasi meschine interese de grup.

Constantean 12:20:17 / 11 Februarie 2017
ce kkt de oras si ce gospodari pe masura!

Bine ca are Piatra Neamt sala :))))) de Cluj ce sa mai spunem!! Aia n-au sport, noi am avut echipe de Liga Campionilor la handbal, voleli, dar nu avem o prapadita de sala omologata!!! Rusine, jegosilor, ati pus totul pe butuci!! Ba, jegosilor dati-va draq toti demisiile, va chinuiti cu sala asta de 15 ani, sunteti niste catastrofe, niste neputinciosi, niste trogloditi, niste capete seci, incapabili, impotenti. In orasul numit CONSTANTA, NIMIC NU SE POATE.!! cuintele de ordine: contestatie si neputinta. Dispareti, ma, mars in intunericul si limitele voastre!!

unul 17:59:48 / 11 Februarie 2017
de ce

De ce nu iesiti in strada punctual pentru toate acestea? Ca sa-i sustineti pe aia din piata victoriei ati iesit repede.Sau nu e nimeni in stare sa va organizeze spontan pentru interesele voastre?

Bebe 07:25:59 / 12 Februarie 2017
Avem sala polivalenta dar s-a facut cafenea in ea

Sala sporturilor furata si data moca la smekeri. Parcarea e data la marco polo si partea din fata de la entourage e pe domeniul public construit ilegal. Da ce primaru' unde isi bea cafeaua si unde mai mananca. Asta ca sa nu mai zicem de Cafe d`art actual Margo care e facut in teatru de stat si este intins pe domeniul public ilegal si Do Brasil care de asemenea dintr-un wc e dita mai cladirea plus parcul ocupat de o asa zisa terasa care functioneaza tot timpul anului desi autorizatii pentru terase se emit doar pe perioada verii. Bine ca astia de la primarie nici nu trec pe acolo ... nu e in drumul lor. Mai zice-ti de coruptie uite coruptie la nivel maxim, probabil ca nici autorizatii nu platesc la fel ca la Bamboo coruptia la putere. Constructii in parc oameni buni in parc, altii nu pot sa isi varuiasca fatada casei fara certificat de urbanism si altii construiesc in parc si castiga banii de pe domeniul primariei. Pai asta nu e coruptie.

platitor de taxe si impozite 20:37:43 / 14 Februarie 2017
trecere pietonala pe jumatate nesemnalizata

Intersectia Dezrobirii cu Milescu a fost asfaltata in luna martie 2016 pe o directie de mers dar nimeni dintre cei care sunt platiti de noi ,cei care platim impozite,nu au catacdisit sa traseze acele insemne care sa avertizeze soferii ! Sute de copii folosesc aceasta trecere pentru a merge la scoala! Solicitam semnalizare luminoasa a intersectiei!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2406 secunde