Limită de 50 km/oră, pe tronsonul DN2A, de la ieșirea din Constanța până în dreptul străzii Kiev

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Limită de 50 km/oră, pe tronsonul DN2A, de la ieșirea din Constanța până în dreptul străzii Kiev

Administrație 16 Noiembrie 2023 / 09:04 1857 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Indicatoarele de informare de la intrarea și ieșirea din Constanța spre Ovidiu s-au relocat, reducându-seviteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră.

Indicatorul informativ de ieșire din municipiul Constanța se mutăîn dreptul Restaurantului „En Provence” iar cel de intrare în municipiul Constanța,la intersecția bulevardului Tomis cu strada Kiev.

Aceste modificări sunt necesare întrucât acest sector de drum a trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, în administrarea UAT Constanța.

Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor pe acest sector de drum a fost luată ca urmare a reîncadrării acestuia în categoria funcțională a drumurilor de interes local.

Primăria Municipiului Constanța prin Comisia de circulație, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban au avizat modificarea limitei de viteză a autovehiculelor precum și relocarea indicatoarelor de informare privind intrarea și ieșirea din oraș, a informat Primăria Constanța.Ştiri recomandate

12