Liviu Dragnea: Voi propune mai multe variante de premier

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Liviu Dragnea: Voi propune mai multe variante de premier

Politică 20 Iunie 2017 / 10:39 2220 accesări

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că discuțiile despre un nou guvern vor începe imediat după moțiune, iar de data aceasta o să propună mai multe variante de premier, deoarece încă simte "usturimea" de la o singură variantă.

"Discuțiile pentru noul guvern vor începe după moțiune, în seara respectivă. O să convocăm un Comitet Executiv Național după moțiune, dar nu cred că chiar în seara moțiunii, la o zi-două, eventual", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului. El a adăugat că de această dată vor fi mai multe propuneri pentru funcția de premier iar CexN va decide cine va fi cel nominalizat. "Am discutat cu câțiva colegi și sunt câteva variante pe care o să le propun Comitetului Executiv Național, nu va fi doar una. Voi propune mai multe variante. Și acum simt usturimea de la o singură variantă", a afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că şi fără voturile parlamentarilor UDMR, social-democraţii au „o majoritate confortabilă" pentru a vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, dar el va fi liniştit în momentul în care lucrurile vor intra în "matca constituţională", iar guvernarea va reîncepe să funcţioneze.

Taguri articol


12