Mai multe tipuri de implanturi mamare, interzise. 500.000 de femei riscă un cancer

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mai multe tipuri de implanturi mamare, interzise. 500.000 de femei riscă un cancer
Sănătate 07 Aprilie 2019 / 17:58 435 accesări 1 comentariu

Modelele de implanturi mamare în cauză pot duce la apariţia cancerului. Franţa a interzis implanturile mamare fabricate din silicon texturat sau din poliuretan. Implanturile în cauză pot duce la apariţia unei forme de cancer. Din 2011 până în prezent 56 de femei au fost diagnosticate cu această formă de cancer. În Franţa 500.000 de femei poartă acest tip de implanturi, boala fiind foare rară. Trei femei diagnosticate cu această boală au decedat. Agenţia Naţională pentru siguranţa Medicamentelor din Franţa va interzice produsele create de producătorul irlandez Allergan, modelul Biocell. În decembrie 2018 compania a oprit vânzările implanturilor mamare texturate în Europa datorită expirării certificatului CE. Implanturile mamare sunt clasificate în funcţie de aspectul peliculei înconjurătoare fiind netede sau texturate (macrotexturate sau microtexturate). În Franţa aceste proteze mamare texturate reprezintă 85% din piaţa respectivă.

Inflamaţia provocată poate cauza un limfom al capsulei fibroase pe care organismul o relizeaza in jurul implantului.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Selectia naturala 09:08:18 / 10 Aprilie 2019
Prostia se plateste intotdeauna

Asa vom scapa de curvele proaste care in afara de silicoane nu stiu altceva. Multumim media ca nu face de atatia ani cunoscut faptul ca sanii sunt cel mai sensibil organ al corpului si nu trebuie sa sufere nici un traumatism. Media nu face educatie si nici nu prezinta puncte de vedere si ale medicilor ginecologi si oncologi, ci s-a ocupat in special cu reclama mascata doar pt medicii esteticieni.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2529 secunde