Malul lacului Tăbăcărie din Constanța va intra în reabilitare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Malul lacului Tăbăcărie din Constanța va intra în reabilitare

Administrație 03 Februarie 2024 / 12:50 699 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Malul lacului Tăbăcărie din Constanța va intra în reabilitare, au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Municipalitatea a achiziționat serviciul de proiectare pentru „Reabilitare și consolidare maluri lac Tăbăcărie", care include toate documentațiile necesare pentru implementarea proiectului. Urmează obținerea autorizației de construire, achiziția execuției lucrărilor și implementarea efectivă a proiectului.

,,Plimbările în parcul Tăbăcărie și pe malul lacului cu același nume vor redeveni o plăcere. Au trecut mulți ani în care pe malul lacului nu s-a mai intervenit deloc pentru reparații din motive birocratice. În tot acest timp, multe persoane s-au accidentat în gropile formate, dar solicitările lor de reabilitare se loveau de un zid pentru că malul lacului nu aparținea Primăriei. Vestea bună este că anul acesta malul lacului Tăbăcărie va intra în sfârșit în reabilitare, a informat Primăria Constanța.

Valoarea investiției va fi de peste 36 de milioane de lei.

Aceste lucrări sunt extrem de așteptate și vin în completarea proiectului de reabilitare și modernizare a parcului Tăbăcărie, care vizează revitalizarea și refacerea spațiilor verzi și reabilitarea amfiteatrului, au mai informat reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.Ştiri recomandate

12