Medalii de aur și argint pentru gimnastele constănțene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
CN de gimnastică pe echipe - junioare

Medalii de aur și argint pentru gimnastele constănțene

Sport 03 Iulie 2015 / 00:00 905 accesări

La Campionatele Naţionale de gimnastică artistică pe echipe rezervate junioarelor, competiție desfășurată la Onești, în Sala Sportivă Polivalentă „Nadia Comăneci”, sportivele constănțene au avut o prestație excelentă. Ele au obținut medaliile de aur și argint la echipe și s-au calificat, fără probleme, în finalele de la individual compus și pe aparate, care se vor desfășura în toamnă.

Cel mai bun rezultat a fost obținut de echipa Clubului Sportiv Școlar 1 Constanța (coregraf Mihaela Lintzmaier), alcătuită din Emilia Munteanu, Alexandra Patriche, Gabriela Toader și Ana-Maria Avram (antrenori Mădălina Hârbu și Sorin Bechir), care a cucerit titlul național la junioare 2 nivel 3. Toate cele patru gimnaste constănțene vor lupta pentru medalii și în competițiile individuale. Chiar dacă nu au făcut parte din echipă, alte două sportive de la CSȘ 1 Constanța, Diana Harabagiu (antrenori Cătălin Meran și Petruţa Marcu) și Bianca Matei (antrenori Mădălina Hârbu și Sorin Bechir), au obținut biletele pentru finalele individuale la junioare 2 nivel 3, respectiv junioare 2 nivel 4. Componentă a lotului olimpic de la Izvorani, Maria Holbură (antrenori Mirela Szemerjai și Sorin Bechir), legitimată la CSȘ 1 Constanța, a trecut și ea de calificările pentru concursul individual, dar la junioare 1.

A doua medalie a fost adusă de echipa Clubului Sportiv Farul Constanța, în componența Carmen Glăvan, Corina Găianu şi Georgiana Juravle, toate membre ale lotului olimpic de la Deva, care a obținut medalia de argint în concursul pe echipe la junioare 1. Mai mult, cele trei gimnaste au făcut pasul și în finalele concursurilor individuale din toamnă, unde vor mai fi prezente patru sportive de la CS Farul: Teea Milea - la junioare 1, Ioana Stănciulescu (componentă a centrului olimpic de la Oneşti) și Silvia Sfiringu - la junioare 2 nivel 3, Ariadna Stanciu (componentă a centrului olimpic de la Deva) şi Nicole Coman - la junioare 2 nivel 4. Cu excepția Georgianei Juravle, pregătită de Camelia Voinea și Florin Uzum, micile gimnaste de la CS Farul sunt antrenate de Clemenţa Garabet şi de soţii Dana și Remus Nicolai.

Taguri articol


12