„Meleşcanu a devenit, la cei 80 de ani ai săi, o trompetă jalnică a PSD-ului“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Senatorul Ion Popa, președintele ALDE Constanța:

„Meleşcanu a devenit, la cei 80 de ani ai săi, o trompetă jalnică a PSD-ului“

Politică 29 Septembrie 2019 / 13:33 649 accesări

Senatorul Ion Popa, Senatorul Ion Popa, președintele ALDE Constanța, a declarat că Teodor Meleşcanu este ipocrit atunci când susţine că din cauza altcuiva a rămas formațiunea fără grupuri parlamentare, dat fiind faptul că principalul „trădător” responsabil de acest lucru este chiar el. „Faptele vorbesc de la sine! Teodor Meleşcanu este ales preşedinte al Senatului cu voturile PSD pe 10 septembrie. În acel moment, domnul Meleşcanu s-a autoexclus din ALDE şi a pus umărul la desfiinţarea grupului parlamentar de la Senat. Cinci deputaţi, în frunte cu trădătorii şi ahtiaţii după funcţii Gavrilescu, Cupă şi Băişanu, demisionează pe 16 septembrie din grupul ALDE contribuind la desfiinţarea grupului de la Camera Deputaţilor”, a scris senatorul ALDE Ion Popa, sâmbătă, pe Facebook. Popa a adăugat că Teodor Meleşcanu arată acum la bătrâneţe o mostră „de cea mai bună calitate a parvenitismului politic”.

„Cât de ipocrit să fii şi să vii acum să spui că din cauza altcuiva ALDE nu are grupuri la Senat şi Camera Deputaţilor în afară de trădătorii în fruntea cărora te afli? Probabil atât de ipocrit şi lipsit de orice fel de scrupule precum Teodor Meleşcanu, cel care la bătrâneţe ne arată o mostră de cea mai bună calitate a parvenitismului politic”, a notat Popa.

Acesta a mai spus că este chiar prea mult şi pentru actualul preşedinte al Senatului să susţină că altcineva e de vină pentru situaţia ALDE în Parlament, când alături de PSD acesta a participat la destructurarea ALDE. „După ce ţi-ai primit arginţii de la PSD, după ce ai participat la strategia de destructurare a ALDE, să vii să arunci vina pe altcineva pentru situaţia ALDE din Parlament mi se pare deja prea mult din partea lui Teodor Meleşcanu. Însă, trădătorul tot trădător rămâne, nu ai ce să îi ceri”, a explicat Ion Popa.

Senatorul neafiliat mai explică pe pagina sa de Facebook că Meleşcanu din PDSR a plecat şi în PSD s-a întors, respectiv acolo unde îi este locul.

„Meleşcanu a devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi (un june al politicii, ce mai!), o trompetă jalnică a PSD-ului. Dar asta e atunci când te întorci la origini, începi să ai comportamentul specific Vioricăi Dăncilă şi al altora de lângă ea. Din PDSR a plecat Meleşcanu, în PSD s-a întors. Felicitări, stimabile! Te-ai întors acasă, acolo unde ţi-e locul. Dar pentru cât timp? Cât va mai dura până la următoarea trădare?”, a scris Popa.

Teodor Meleşcanu a fost ales preşedinte al Senatului, fiind propus de PSD. ALDE a decis excluderea acestuia din partid, alături de Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă, cei trei acceptând funcţii în Guvernul Dăncilă. Toţi patru au anunţat că vor contesta decizia ALDE în instanţă.12