Memorialul „Dumitru Antonescu”, show fotbalistic la prima ediţie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Memorialul „Dumitru Antonescu”, show fotbalistic la prima ediţie

Sport 17 Decembrie 2019 / 08:48 1486 accesări

Stelian Carabaş, preşedintele Old Boys Farul Constanţa, principalul organizator al primei ediţii a Memorialului „Dumitru Antonescu”, a mulţumit celor care au sprijinit desfăşurarea acestui eveniment, care a reamintit suporterilor că în fotbalul românesc Farul a pus multe probleme formaţiilor bucureştene.

„Magia derby-urilor de altădată a cuprins publicul constănţean. Patru echipe de legendă ale fotbalului românesc, Steaua, Dinamo, Rapid şi echipa organizatoare, Farul Old Boys, au oferit o demonstraţie de fotbal spectacol în memoria lui Dumitru Antonescu.

În calitate de preşedinte al echipei Farul Old Boys, vreau să vă mulţumesc, în primul rând, dumneavoastră, publicului din Constanţa, pentru susţinerea echipei noastre fanion, dar şi pentru contribuţia la acest show fotbalistic, prin prezenţa în număr considerabil la Sala Sporturilor.

Mulţumesc prietenului Adrian Troscenco, promotor al evenimentului, pentru contribuţia la desfăşurarea acestui turneu. Mulţumim Primăriei Constanţa şi tuturor sponsorilor pentru ajutorul acordat în realizarea acestui minunat eveniment, preluat de majoritatea televiziunilor de sport naşionale şi nu numai.

Nu în ultimul rând, mulţumim echipelor participante, foştilor mei colegi, băieţi minunaţi, pentru demonstraţia fotbalistică.

Vă urez sărbători fericite şi vă promit că nu o să ne oprim aici. Vom aduce în continuare bucurie tuturor generaţiilor iubitoare de fotbal din Constanţa”.

Cu stimă, Stelian Carabaş - preşedinte Old Boys Farul Constanţa.

Citeşte şi

Farul old-boys, pe podium la Memorialul „Dumitru Antonescu”12